Modern House - Öğüt Ve Bilgi İstiyorum .. Teşekkürler [Gelişim]

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Daha keskin bloklar koy ve biraz daha boyutu büyüt,modern yapılar alçak fakat geniş olur genellikle

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hoş olmuş. Sana bir tavsiye vereyim. Eğer izlemiyorsan youtube'da Keralis'in videolarını izle. Vanilla yapıları çok hoşuma gidiyo.. Eğer modlu build başlamak istersen Sl1pg8r izlemelisin ikisi de hoş buildlere sahipler bence.

Not: Sl1pg8r çok iyi olmasa da Massive Buildlerde iyi gibi geliyo bana. Modların katkısı da var tabi ^^

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel ben beğendim fakat bu kadar küçük eve fazla ayrıntı kafa karışıklığı yaratıyor evi biraz daha büyütürsen sorun olmıyacaktır.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle evin dış görünüşü hoşuma gitti ancak şu balkonun üst kısmını pek sevemedim. Ondan sonra çok fazla ayrıntıya girmişsin ve evin fiziği bunu kaldıramamış bunu televizyonda görebiliyoruz. Balkonun çok küçük olmuş bence onun yerine daha güzel bir şey yapabilirdin ancak yinede iyi 10/6

XxRaticaLxX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit Bir Çalışma Fakat bu Birinci Yapişinsa bir şey Diyemem Başarilarinin Devamini Dilerim !
Eskiden Koymuştum Yinede Yorumun İçin Teşekkürler Pek Build Yapmıyorum Artık Arada :(Çünkü build yaparken sıkılıyorum yalnız başıma önerileriniz varsa lütfen iletiniz :)