Modern Mimari Ev 2 (Beklentlerinizi karşılayacak bir ev)

Ev güzel olmuşmu ?

• Evet

Kullanılan: 6 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Normalde böyle bir şey yapmayacaktım. Ama o yaptığım tahtadan eve bu modern mimari değil falan denince bende bunu yapmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz. Biraz değişik bir yapı oldu. Özellikle cam yerine kullandığım buzlar aydınlatma yapacağım zaman biraz sorun çıkardı. Ev bi ara sular altında kaldı. Neye işte resimler.

Evin Önden Görünüşü:

Evin arkadan görünüşü:

Evin Giriş Bölümü:

Evin Oturma odası+ Açık Mutfak:

Evin yatak odası:

Evin alt katı:

Evin banyosu:

Evin Havuz kısmı:
[DOUBLEPOST=1390661450,1390660773][/DOUBLEPOST]yorumlarınızı bekliyorum

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sana puanım 100 kanka süper olmuş tam bir modern mimari örneği iç tasarımda puanım 70 ama

MineCraftKralı68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biraz daha geliştirilmeli modern HD texturepackı öneririm ama soartexfanverde güzel duruyor.evin iç kısmı biraz sıkışık olmuş.ama dışdan mükemmel başarılarının devamını dilerim

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet. böyle sıkışık evlerde iç tasarımı hiç beceremiyorum. genelde ferah evlerde iç tasarımım iyi oluyor ama dışı kötü oluyor :D[DOUBLEPOST=1390669230,1390668827][/DOUBLEPOST]
biraz daha geliştirilmeli modern HD texturepackı öneririm ama soartexfanverde güzel duruyor.evin iç kısmı biraz sıkışık olmuş.ama dışdan mükemmel başarılarının devamını dilerim
aslında texture olarak flow's hd yide tercih edebilirdim. ama sanki bu biraz daha güzel duruyor gibiydi :D

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Flow HD kullan . Biraz daha büyüt. Önceki konudakinden 1000x daha iyi

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet. yeni bir projeye başlıyacağım yarın. Onda Flow's hd kullanacağım. İlk açtığım konudaki ev deneme amaçlıydı. acaba tahta evleri nasıl yapıyorum diye merak etmiştim :D neyse ben böyle evleri yapa yapa bir şehir yapmayı planlıyorum[DOUBLEPOST=1390726002,1390688991][/DOUBLEPOST]Şu anda yaptığım ev biraz şekillenmeye başladı. bende hemen fotoğraflarını atayım.

Evin önden görünüşü:

Şu anda tamamlanmadı. arkası falan daha yok :D

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi gerçekten hiçbir şey yok. daha geliştirilecek falan. daha çok işi var bunun