Keralisin modern yapı yapma videolarının hepsini defalarca izledim diyebilirim yorumun için teşekkür ederimModern mimari olarak hoş ama etrafın o çizgi çizgi olması hoşuma gitti çok basit bir "house" olduğuna inanıyorum.
Modern mimaride ilerlemen için ise sana bu adamı öneririm.
Sadece house tarzını seviyorum bu adamında.
Örnek bir video ;
Kanal linki ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Basit olduğu için ve etraf düzeninden puan kırıyorum.
10 üzerinden 8 veriyorum.
Daha çabuk gelişmen dileği ile.
Herkesin takıldığı yer çizgilerEv Hoş Fakat Cizgileri Beğenmedim.
biçilen çimde bir şerit bastırılır bir şerit bastırılmaz böyle bi görüntü çıkarHerkesin takıldığı yer çizgilerfakat çizgi falan değil onlar çimenin bi değişik renklisi filmlerde zenginlerin mansiyonunda veya villalarındaki çimen desenini yapmaya çalıştım çimen ile o bloğun rengi fazla tutmadı sadece koyu yeşil yapsaydım fazla belli olmuyordu. eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
Anlatmak istediğim şeyi anlatamayıp, daha anlaşılır bir şekilde anlattığın için teşekkür ederimbiçilen çimde bir şerit bastırılır bir şerit bastırılmaz böyle bi görüntü çıkar
Efsane değil mi ?Çatısı mükemmel
Efsane değilEfsane değil mi ?
Bana göre efsaneEfsane değil
O zaman niye soruyorsun?Bana göre efsane
senin fikrini sordumO zaman niye soruyorsun?
Daha fazla zamanım olsaydı daha büyük modern binalara kalkışırdım,bu yapı küçük olduğu için anlaşılmıyor güzel mi değil mi diye. yorumun için teşekkür ederim.Zamanın az olması bence bir bahane değildir, olmamış, beğenmedim.