Modern Of Majoras - House

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Modern mimari olarak hoş ama etrafın o çizgi çizgi olması hoşuma gitti çok basit bir "house" olduğuna inanıyorum.
Modern mimaride ilerlemen için ise sana bu adamı öneririm. :)
Sadece house tarzını seviyorum bu adamında.

Örnek bir video ;

Kanal linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Basit olduğu için ve etraf düzeninden puan kırıyorum.
10 üzerinden 8 veriyorum.

Daha çabuk gelişmen dileği ile.
Keralisin modern yapı yapma videolarının hepsini defalarca izledim diyebilirim yorumun için teşekkür ederim :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ev Hoş Fakat Cizgileri Beğenmedim.
Herkesin takıldığı yer çizgiler :D fakat çizgi falan değil onlar çimenin bi değişik renklisi filmlerde zenginlerin mansiyonunda veya villalarındaki çimen desenini yapmaya çalıştım çimen ile o bloğun rengi fazla tutmadı sadece koyu yeşil yapsaydım fazla belli olmuyordu. eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Herkesin takıldığı yer çizgiler :D fakat çizgi falan değil onlar çimenin bi değişik renklisi filmlerde zenginlerin mansiyonunda veya villalarındaki çimen desenini yapmaya çalıştım çimen ile o bloğun rengi fazla tutmadı sadece koyu yeşil yapsaydım fazla belli olmuyordu. eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
biçilen çimde bir şerit bastırılır bir şerit bastırılmaz böyle bi görüntü çıkar

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Zamanın az olması bence bir bahane değildir, olmamış, beğenmedim.
Daha fazla zamanım olsaydı daha büyük modern binalara kalkışırdım,bu yapı küçük olduğu için anlaşılmıyor güzel mi değil mi diye. yorumun için teşekkür ederim.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bina tasarımı güzel çevre ile daha uyumlu yapabilirdin.

Mucosoft Puanı : 71/100