Modern SkyBlock Plugin Paketi 1.8.x-1.12.x

ErayAlkan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KLASİK PLUGİN PAKETLERİ GÖRMEKTEN SIKILDIYSANIZ VE OYUNCULARI 2 3 OYNATIP SERVERDEN UZAKLAŞTIRMAK İSTEMEDİĞİNİZ Bİ PAKET ARIYORSANIZ BU PAKET TAM SİZE GÖRE!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PLUGİN PAKETİ ÖZELLİKLERİ KISACA

ADA MENÜSÜ İLE HER ÖZELLİĞİ YÜKSELTME
SANAL MARKET SİSTEMİ TASARIMI KLASİK DEĞİL
AŞIRI DERECEDE İYİ TASARLANMIŞ DELUXE MENU
SKRİPTİN AZ KULLANILIP SERVERİ EN İYİ ŞEKİLE GETİRMEK İÇİN UĞRAŞTIK
DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK VAR OYUNCULAR BUNA BAYILACAK İNDİR Bİ İNCELE İSTERSEN!

FOTOĞRAFLAR

128830

2-
128831

DatlucuShef

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketten bir kaç görsel vb. paylaşsaydınız daha dikkat çekebilirdi. Onun dışında güzel bir pakete benziyor

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Paketten görseller koysan iyi olur ayrıca konuyada biraz özen göstermeni tavsiye ederim konuya girenler paketi daha iyi dikkate alacaktır. Örneğin ben konuya girdim ve adamın konusu böyle paketi nasıldır Allah bilir diye düşünmedim deyil yani önemli olan sadece paketi güzel tasarlamak ve yapmak değil tanıtırkende özen göstermelisin.

Başarılar...

ErayAlkan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketten görseller koysan iyi olur ayrıca konuyada biraz özen göstermeni tavsiye ederim konuya girenler paketi daha iyi dikkate alacaktır. Örneğin ben konuya girdim ve adamın konusu böyle paketi nasıldır Allah bilir diye düşünmedim deyil yani önemli olan sadece paketi güzel tasarlamak ve yapmak değil tanıtırkende özen göstermelisin.

Başarılar...
pek anlamıyorum dediğim gibi teşekkür ederim yorumun için geliştirmeye çalışacağım

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
zibilyon tane link kısalt koymasaydın çok güzel olurdu.
onun dışında inceledikten sonra detaylı şekilde yazıcam​

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
Linkte sıkıntı var reklamı geç dememe rağmen indirme sayfası gelmiyor kontrol ederseniz.​