Modernr Ev-sSsSsSsS

Nasıl olmuş?

• İyi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yeterli

Kullanılan: 0 0.0%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 1 50.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Yeni bir modern ev daha yaptım ve paylaşmak istedim.Fikirlerinizi nedenleriyle paylaşırsanız sevinirim :) Uzatmadan resimler:
Genel bakış:

Harika Volkswagen 1303'm :D

Like :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben pek beğenmedim. Evin yapısında blok olarak beyaz rengin neredeyse hiç kullanılmaması ve neredeyse tamamen tahta yapman hoş göstermemiş. Camları yanlış kullanman da cabası olmuş. Çatı tasarımı da evin şekline hiç uymamış. Çevre düzenlemesinde de sürekli tekrar eden ve monotonlaşan bir tasarım var. Bence geliştirilmeli.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceki evlerinde ki modernlik nerede? Kuvars bloğu olmadığından tahtalar çok kaba göstermiş. Onun dışında bütün evde renkli cam kullanman -_- Kusura bakma ama bu sefer kötü .-.

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben pek beğenmedim. Evin yapısında blok olarak beyaz rengin neredeyse hiç kullanılmaması ve neredeyse tamamen tahta yapman hoş göstermemiş. Camları yanlış kullanman da cabası olmuş. Çatı tasarımı da evin şekline hiç uymamış. Çevre düzenlemesinde de sürekli tekrar eden ve monotonlaşan bir tasarım var. Bence geliştirilmeli.
Tamam kabul ediyorum ev berbat olmuş.Ama şu sol taraftaki ağaçlar sizce bozuyor mu yoksa iyi mi [DOUBLEPOST=1418934549,1418934510][/DOUBLEPOST]
Önceki evlerinde ki modernlik nerede? Kuvars bloğu olmadığından tahtalar çok kaba göstermiş. Onun dışında bütün evde renkli cam kullanman -_- Kusura bakma ama bu sefer kötü .-.
Tamam kabul ediyorum ev berbat olmuş.Ama şu sol taraftaki ağaçlar sizce bozuyor mu yoksa iyi mi

Son düzenleme: