S
Switcher
Ziyaretçi
birçok hata bulunduğundan kapatıldı.
Modlar silebilirse sevinirim.
Modlar silebilirse sevinirim.
Son düzenleme:
Yeniyimeğer cidden yeniysen tebrik ederim.Onun dışında pek kullanışlı bir plugin değil.Infestation gibi bir minecraft serveri yapmayacaksan.
plugin degil skripteğer cidden yeniysen tebrik ederim.Onun dışında pek kullanışlı bir plugin değil.Infestation gibi bir minecraft serveri yapmayacaksan.
1 Satır yazdıktan sonra entere basıp tab yaptım yanlışmı olmuşplugin degil skript[DOUBLEPOST=1433888854,1433888791][/DOUBLEPOST]bide tablar normalmı yoksa fazlamı yaptın ? anlamdım
bılmıyorum denemedım ama bana gore fazla olmus bende fazla anlamam skden1 Satır yazdıktan sonra entere basıp tab yaptım yanlışmı olmuş![]()
bılmıyorum denemedım ama bana gore fazla olmus bende fazla anlamam skden
gordugum butun sklerde en fazla 5 tab kullanılmıstıOnlarda Biraz Ustacaydi
Yarin Denicem Solıcam Sana En İyisi
Hadi Yatıyom Bu Mesajimida Begende![]()
#Bunu hiçbir yere bağlamamışsın. Yani ne yaptığında zombi eti varsa? Örnek olarak eşya aldığında olmasını istiyorsan buraya on drop: yazmalısın.
if player has rotten flesh :
send"<red>Zehirlendiniz.Süt İçmeniz Gerek.." to player #Fazla boşluk bırakmışsın.
effect @p 19 5 #Doğrusu: apply potion of nausea of tier 5 to the player for 999 days bu kod adama sonsuza kadar bulantı 5 verir.
if on player drink milk : #Böyle bir şey yoktur.Onun yerine on consume diye bir event vardır
send"<green>Tebrikler iyileştiniz.."
effect @p 10 3 #Yukarıda dedğim gibi olcak.
else player on drink milk in 5 minute: #Gene böyle bir şey yok.
kill @p player #kill player yazman gerkiyor
send"<aqua>Süt içmediğiniz için öldünüz."