Modlar Silebilirse Sevinirim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer cidden yeniysen tebrik ederim.Onun dışında pek kullanışlı bir plugin değil.Infestation gibi bir minecraft serveri yapmayacaksan.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağılın Beyler.Adam 30 Dk Önce Skript Nasıl Yazılır Diye Araştırma Yazdı ve Bu Skripti Yaptı.Cidden Tebrik Ediyorum.En Kısa Sürede Güzel Bir Skript Yazan Adam.
Düzeltiyorum:En Kısa Sürede Güzel Bir Skript Yazan İlk Adam.

S

Switcher

Ziyaretçi
Kısa sürede yapan vardır elbette . İngilzcesi iyi olanda yapar 2 dakkada . yinede teşekkürler.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Bunun MİNİGAMES i Yapılabilir.Adı MİLK CRAZY(Süt Çılgını)Olur Bence.Gökten Rotten Flesh Yağar Oyuncuda Süt İçer.En Çok Süt İçen Oyuncu Kazanır.Bu Süper Bir Minigame Olabilir.[DOUBLEPOST=1433888214,1433888183][/DOUBLEPOST]Veya Daha Az Süt İçen Oyuncu Kazanır.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Satır yazdıktan sonra entere basıp tab yaptım yanlışmı olmuş :D
bılmıyorum denemedım ama bana gore fazla olmus bende fazla anlamam skden :D
gordugum butun sklerde en fazla 5 tab kullanılmıstı :D Onlarda Biraz Ustacaydi :D
Yarin Denicem Solıcam Sana En İyisi :D
Hadi Yatıyom Bu Mesajimida Begende :D

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hataları var. Bilgisayara geçince hatalarını yazarım.[DOUBLEPOST=1433904779,1433903891][/DOUBLEPOST]
Kod:
#Bunu hiçbir yere bağlamamışsın. Yani ne yaptığında zombi eti varsa? Örnek olarak eşya aldığında olmasını istiyorsan buraya on drop: yazmalısın.
if player has rotten flesh :
                    send"<red>Zehirlendiniz.Süt İçmeniz Gerek.." to player #Fazla boşluk bırakmışsın.
                         effect @p 19 5  #Doğrusu: apply potion of nausea of tier 5 to the player for 999 days bu kod adama sonsuza kadar bulantı 5 verir. 
                              if on player drink milk : #Böyle bir şey yoktur.Onun yerine on consume diye bir event vardır
                                  send"<green>Tebrikler iyileştiniz.."
                                         effect @p 10 3 #Yukarıda dedğim gibi olcak.
                                           else player on drink milk in 5 minute: #Gene böyle bir şey yok.
                                               kill @p player #kill player yazman gerkiyor
                                                  send"<aqua>Süt içmediğiniz için öldünüz."

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
if de on kullanılmaz else kullanıldığında yanına bir şey yazılmaz else zaten if de belirttiğin durum olmazsa geçerli olur

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Dalga mı geçiyorsunuz?
Skript komut bloğu değildir. Komut bloğu ile skript tamamen ayrıdır. Komut bloğuna yazdığın kodları burada kullanamazsın.
Tüm satırlarında hata var. Hiçbir satır doğru değil.
Yapmak istediğin şeyi söylersen düzeltirim kodu.

Sanırım herkes sırf mesaj kasmak için skript bölümünü tercih ediyor.

Son düzenleme: