BeyzanurAy
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Yukarıda Vermiş Olduğum Linke Girince Böyle Bir Ekranla Karşılaşacaksınız:
Sonrasında Minecraft Versions Yerinden İstediğiniz Sürümü Seçeceksiniz Ve Sürüm Ekranları Gelecek:
Sonra İster "Download Latest" Yani En Son İndirilen Yada "Download Recommended" Yani Önerilen İndirmeden "Installer"e Basıp İndirirsiniz Yada "Show All Downloads" Bölümünden Kendiniz Seçip "Installer"e Basıp İndirebilirsiniz.
Installer'e Bastıktan Sonra ******** Diye Bir Site Gelicek 6Saniye Beklemeniz Gerekecek:
6Saniye Bekledikten Sonra "Skip Tuşu Gelicek"
"Skip" Tuşuna Bastıktan Sonra Alta Jar Dosyası Benzeri bir şey Gelicek
"Sakla"Tuşuna Bastıktan Sonra İndirme Başlayacak
İndirme İşlemi Bittikten Sonra Forgeye Basıp Exeyi Açacaksınız Şöyle Bir Ekran Gelicek
Minecraftı Otomatik Olarak Seçecektir Zaten Fakat Seçmediyse Siz .minecraftı Seçin Ve "OK" Tuşuna Basın İndirme Başlayacaktır
İndirme İşlemi Minimum 10Saniyede Maximum 5Dakikada Biter Bittikten Sonra "OK" Tuşuna Basıp Bitirebilirsiniz Kurulumu Ve Minecraft Forgeyi "Version" Yerinden Seçerek "PLAY"Tuşuna Basıp Oyuna Başlayabilirsiniz Eğer Oyuna Girmezse Sorun Modlardadır Forgelerde Asla Sıkıntı Olmaz Ve Forgeler Herzaman En Altta Olur Arayıp Durmayın
Eğer Konunun Aynısı Varsa Özür Dilerim Ben Göremedim Buyüzden Bu Konuyu Sizler İçin Açtım
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Teşekkürler