ModLoader Ve Siyah Ekran Hatası

emrebaskol1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir sürü yerde konu açılmış çözümler sunulmuş fakat hiçbiri bende işe yaramıyor.
Oyunu sildim girdim yeniden yüklendi oyun.Tertemiz yani.Modloaderi içerisine attım.Bir dosya vardı adını unuttum MEF İNT miydi neydi onu sildim.Sonra mod dosyalarını atmadım.Oyuna girip çıkçaktım.Öyle diyorlardı.

Oyuna girmeye çalışıyorum siyah ekran geliyor.Update yapmıyorum.Yoksa minecraft jar değişecek.

Ne yapmam lazım.Yanlış Modloader dosyası kullanıyor olabilir miyim.1.4.7 de denedim modloaderini indirdim jara attım olmadı.Minecraft 1.2.5 indirdim jarını modloader attım yine olmadı.

Not : Premium üyelikle girmiyorum.Sp.exe den giriyorum.Satın almadım oyunu.Ve benim .minecraft dosyalarım sanki daha az diğer insanların .minecraftaki dosyalarından.

Sorunum ne ? Söyleyebilir misiniz ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft daima şu konumdan başlar:
...KullanıcıAdı\AppData\Roaming\.minecraft
İşte bu konumdaki 'bin' klasöründe bulunan minecraft.jar'a yükle ne yükleyeceksen. Çözüm olarak önerim ise, tam anlamıyla temiz bir minecraft.jar'a uyumlu versiyonda bir ModLoader indir. Ondan sonra oyuna gir. 'mods' klasöründe de bir şey olmasın.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyunu açınca (eğer orjinal değilse) başta "Force Update" diyerek minecraft.jar'ını güncelleyebilirsin.

TheVoLTaghe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aynı sorun bendede var.META.INF'İ sildim modloader yükledim oyunu açarken siyah ekran geliyor.Force update yapıncada olmuyor.Modloader'i nasıl silicem ? Ve tekrar META.INF yüklemem gerekli mi ?