barış_39
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Birçok insan vanilla'dan sıkılıp modlu minecraft'a geçiyor ama grafikleri pek iyi değil . Ama bu texture packla dünyanız daha güzel olucak hemde modlu minecraft için ;
Anlatım : Arkadaşlar ilk olarak Faithful 32x32 texture pack'ini indirin . ( Vanilla için link atmıyorum google'ye yazsanız direk bulursunuz . )
ikinci olarak
Son olarak indirdiğiniz modlu texture pack dosyasını vanilla texture pack'in içine atıyorsunuz .
Örneğin : BuildCraft Faithful 32x32 texture packs ) indirdiniz bunu Faithful 32x32 'nin içine atıyorsunuz ve artık oyununuz daha güzel .
Anlatım : Arkadaşlar ilk olarak Faithful 32x32 texture pack'ini indirin . ( Vanilla için link atmıyorum google'ye yazsanız direk bulursunuz . )
ikinci olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bu siteden kullandığınız modların texture pack dosyalarını indiriyoruz . ( Her mod yok ama önemli modlar var , genellikle teknik modlara ağırlık verilmiş . )Son olarak indirdiğiniz modlu texture pack dosyasını vanilla texture pack'in içine atıyorsunuz .
Örneğin : BuildCraft Faithful 32x32 texture packs ) indirdiniz bunu Faithful 32x32 'nin içine atıyorsunuz ve artık oyununuz daha güzel .