Modlu Minecraft için Texture Pack

İşinize yaradı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    1

barış_39

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birçok insan vanilla'dan sıkılıp modlu minecraft'a geçiyor ama grafikleri pek iyi değil . Ama bu texture packla dünyanız daha güzel olucak hemde modlu minecraft için ;

Anlatım : Arkadaşlar ilk olarak Faithful 32x32 texture pack'ini indirin . ( Vanilla için link atmıyorum google'ye yazsanız direk bulursunuz . )

ikinci olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteden kullandığınız modların texture pack dosyalarını indiriyoruz . ( Her mod yok ama önemli modlar var , genellikle teknik modlara ağırlık verilmiş . )
Son olarak indirdiğiniz modlu texture pack dosyasını vanilla texture pack'in içine atıyorsunuz .

Örneğin : BuildCraft Faithful 32x32 texture packs ) indirdiniz bunu Faithful 32x32 'nin içine atıyorsunuz ve artık oyununuz daha güzel .

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim yükleseydin daha iyi olurdu.Bence GLSL Shader MOD oyunu daha güzel hale getiriyor kasmadığı sürece.

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaldırmaz :sırıtmak:bnm 1 gb ekran kartı 4 gb ram 3ghz var genede kasıyor :sırıtmak:

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak:Ben dememişmiydim.(Aslında demiş sayılmam.)[DOUBLEPOST=1376687839,1376687795][/DOUBLEPOST]Zaten konu yanlış yerde.

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak: adamları iyi kasıyoruz ikimiz bnce fazla yorum atmayalım konuşmaya dönüor konular.