Modlu minecraft oynuyorum bana amaç bulun nakadar abarti olursa olsun :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben en son modlu oynayışımda surların içine bir kale yapmıştım, içini de bölüm bölüm ayırmıştım. Her mod için bir bölüm. Öyle bir şey olabilir.
Daha da iyisi SkyCastle yapabilirsin, Havada uçan bir kale çok hoş olur *-*
Ondan da iyisi kendine ait bir köy yap, içinde mod blokları ve Furniture'ları olsun.
Ya da *Eğer redstone vb. modları varsa* Çılgın bir icat, ya da mekanizma yap. Kural 1 bu!

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Büsbüyük bir santral yap. Tamamen otomatikleştir. Yani diyelim ki yakıt kullanıyor kendi yakıtını kendi üretecek, Güneş kullanıyor kapalı havada ne yapacak örneğin

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer güzel bir modpack ile oynuyorsan Minecraft'ı, sana önerim şu: Bütün modların özelliklerini tek tek dene, bu sayede hem modları öğrenmiş olursun, hem de yeni şeyler keşfedersin :).

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer güzel bir modpack ile oynuyorsan Minecraft'ı, sana önerim şu: Bütün modların özelliklerini tek tek dene, bu sayede hem modları öğrenmiş olursun, hem de yeni şeyler keşfedersin :).
Kanka arkadaşlarla serverimde oynuyoruz herkes birbirine bildiklerini anlatiyo zaten herşeyi biliyorum :([DOUBLEPOST=1430822679,1430822611][/DOUBLEPOST]
Büsbüyük bir santral yap. Tamamen otomatikleştir. Yani diyelim ki yakıt kullanıyor kendi yakıtını kendi üretecek, Güneş kullanıyor kapalı havada ne yapacak örneğin
Evim zaten bir santral :D