Denedim olmadi kardeşim ya sizde varsa bi zahmet upload edip özelden verin.skydaz diye bi site olması gerek ordan Forgeyi indir Next Next Next yap oluyo zaten niye bu kadar uğraşıyosun
Farketmez forge olsun yeter1.6.4 için var içinde modlarda var fakat
Crackli paylasim yasak arkadasin dedigi uzere crackli deilmis sizde crackli olmadan paylasabilirsiniz ayrica .minecraft icinde launcher dosyasini atmassaniz ztn crackli olmuyor orjinal dosya oluyorArkadaşım yasak hangi yoldan olursa olsun. Forge yyklu .minecraft ne yapacan sen
.minecraft paylaşmak yasak die biliyorum crack olup olmamasında değil sorun .minecraft telif haklarına giriyor yakalanırsan sana dava açılır para cezası alırsın vs. vs.Crackli paylasim yasak arkadasin dedigi uzere crackli deilmis sizde crackli olmadan paylasabilirsiniz ayrica .minecraft icinde launcher dosyasini atmassaniz ztn crackli olmuyor orjinal dosya oluyor
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Herhangi bir telif hakkina girmez .minecraft dosyasinin icindekiler public paylasima acikdir launcher o dosyalari cekip bir dosyada toplar. Hata alan kisilere yardimci olmak icin .mine paylasilabilir.minecraft paylaşmak yasak die biliyorum crack olup olmamasında değil sorun .minecraft telif haklarına giriyor yakalanırsan sana dava açılır para cezası alırsın vs. vs.
arkadaşım dünyada kaç kişi crack kullanıyor senin haberin varmı. o kadar kişinin içinde benmi cıkıcam davalık olucam.minecraft paylaşmak yasak die biliyorum crack olup olmamasında değil sorun .minecraft telif haklarına giriyor yakalanırsan sana dava açılır para cezası alırsın vs. vs.
yaw cracktan değil sıkıntı .minecraft telif haklarına giriyor die biliyorumarkadaşım dünyada kaç kişi crack kullanıyor senin haberin varmı. o kadar kişinin içinde benmi cıkıcam davalık olucam
Evet telif haklarına giriyor ama işte dava acamazlar mesela minecraft oynayanlarin %80 i crack kullaniyor bu kişilerin icinden kimseye dava acamazlaryaw cracktan değil sıkıntı .minecraft telif haklarına giriyor die biliyorum
zaten crackte değilmişsin