Modlu Server Kurmak (Güncellendi)

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeniden İsimlendirip
Yeniden isimlendirdiğimde videodaki dosya oldu fakat açılmadı ?
Hata şu : Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor.bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için Yazılım yayımcısıyla iletişim kurun.
Anladığım kadarıyla bunu açmak için gereken program yok.Peki bu program hangi Program ? Framework mu ? Ya da herhangi bir şey işte,Söylerseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yeniden isimlendirdiğimde videodaki dosya oldu fakat açılmadı ?
Hata şu : Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor.bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için Yazılım yayımcısıyla iletişim kurun.
Anladığım kadarıyla bunu açmak için gereken program yok.Peki bu program hangi Program ? Framework mu ? Ya da herhangi bir şey işte,Söylerseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler...
Bendede .gif ve .bin uzatıları açılmıyor her yolu denedim olmadı :D

ozaneyb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
onlineda server kuruyorum sizce nasıl bir mod olsun yardımcı olursanız sevinirim (ben hunger games diye düşündüm) önerilerinizi bekliyorum

yigitkagan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben .bat dosyasını çalıştırdım şöyle hata aldım:

C:\Users\win7\Desktop\minecraft server>Java -Xms1G -Xmx1G -jar minecraftforge.ja
r
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: joptsimple/OptionSpec

at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.j
ava:25)
at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.
java:12)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: joptsimple.OptionSpec
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 4 more

C:\Users\win7\Desktop\minecraft server>pause
Devam etmek için bir tuşa basın . . .

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
daha önce her işimi pluginle halletmeyi becermiş biri olarak şimdi modlu bir server açıyoruz:D modlar konusunda bilgim %1... minecraft forge kurup yanına plugin atabiliyormuyuz??:D cevaplayan arkadaşa sonsuz teşekkürler..
MCPC+ ile yapılabiliyor bu dediğin. Ancak public bir modlu server yapmak çok emek istiyor. Çünkü biliyorsun bazı modlar çok lag yapıyor, dünyayı siliyor, dünya açıyor vesaire vesaire :)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sürekli güncel hazır paketler eklenmiştir konuya.

Driftter

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Modlu Servere Plugin Nasıl Yükleyebiliriz 1.5.2 den Sonra Değişti Artık Modlu PLuginli Server Açılmıyor

MrDeath38

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yardım !!! start.bat veya run.bat yazdığımda hayla .txt olarak kalıyor mesaa bunu gibi start.bat ama hayla txt oluyor değişmiyor benimki windows 8 olduğu için mi acaba ?? :ha:

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yardım !!! start.bat veya run.bat yazdığımda hayla .txt olarak kalıyor mesaa bunu gibi start.bat ama hayla txt oluyor değişmiyor benimki windows 8 olduğu için mi acaba ?? :ha:
save-as yani farklı kaydet diyip tüm dosyalar ı seç alttan ve .txt yerine .bat yaz

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Forge jarını açıyorum modlar yükleniyor ancak bi süre sonra kapanıyor çözümünü soylerseniz sevinirim.

Son düzenleme: