Modlu Sunucu Icin Builder / Mimar / Moderator / Admin Alimi

emrayılok

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Arkadaslar Pixelmon Modlu Sunucu Acicagim Ve Yetkili Alimlari Yapicam

-1 +14 YAS USTU
-2 Minecraft Komutlarini Bilecek
-3 Kufur Argo Etmicek
-4 Ve Son Olarak Server Ile Ilgilenicek
-------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - Builder Alimi Icin Guzel Build Yapcak Kisiler Eklesin Pokemonla Ilgili Warplar Yapicak
2 - Admin Alimi Icin Butun Server Komutlarini Bilicek ve Sunucu Ile Ilgilenicek !
Bunlari Olmak Istiyorsan Skype Ekle Arama Yerine Yazman Yeterli : kemal_11_05

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben olurum sadece ip ver

Ad:Levent

Soyadı:Vermek İstemiyorum

Komut Bilgim:%100

Sayğılıyım İster Yetkililere İster Oyunculara

Olmak İstediğin Yetki:Admin

ErenErmiş

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Eren
Soyad:Ermiş
KomutBilgim:BUilder için WordEidt WordGuard br Felan Komutları Biliyorum Admin içise komut Bilgim:%90
Saygılıyımı:Saygılıymdır Argo kulanmam oynuculara Elimden Geldi kadar Saygı duyarım Ve Yanlış bilgi Vermemeye Calışırım...
Olmak İstediğim Yetgi:Builder Veya ADmin

kadir148156

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:abdulkadir
Soyad:bediroglu
KomutBilgim:%99 komit bilgim vvar + bbuilderdd e world edit wand cyl hsphere vb....
Saygılıyımı:Saygılıymdır ama ve laakin siniirii mi bozacak biri varsass ya m utlereim yada jsil atarım m ama çok kolay siniirlenem küfür az bişi vvar ama siinidrlediingimde ....
Olmak İstediğim Yetgi:Builder

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Levent
Soyad:Forusdu
KomutBilgim:100%
Saygılıyımı:Saygılıymdır . Yetkililere Karisida Oyunculara Karisda
Olmak İstediğim Yetki: Admin

AhmetILBEYKARAHAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım ve Soyadım : Ahmet İlbey Karahan
Yas : 14
Oyuncularla Saygı Çerçevesinde Konusurum İlk Basta Yetkiliye Hakaret Ederse 30 DK Mute Atarım Bir Daha Yaparsa 1 Saat - 1 Gün Ban Eger Bir Daha Yaparsa İp Ban Yer O Kişi

3 Yıllık Mod Tecrübem Var

%95 Komut Bilgim Bulunmaktadır.

Bir Çoğu Arkadasımız Burada Komut Bilgisi İle Admin Olacağını Sanıyor Fakat Admin Plugin İşleri İle Uğraşan Daha Doğrusu Pluginer e Yardım Eden Pluginer Yoksa O İşi Üstlenen Yetkilidir.
Moderatör (Mod) İse Oyuncularla Ve Yetkililer İle İlgilenir Elinden Geldiğince Herkese Yardım Etmeye Calısır Kısa YARDIMCI

AKTİFLİĞİM : Sadece Cuma VE Cumartesi Günleri Girebilirim Oda 7/24