Modlu Sunucu Kurucağım Ekip Arkadaşları Aranır - Versiyon 1.12.2

Kabulsüz

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
25
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
110
Ruh hali
Selamlar biz 2 kişiyiz arkadaşım ile ben modlu sunucular arardık her gün bakıyoduk acaba bi türk açtımı diyip bakıp duruyorduk çok az sunucu olduğunu görünce sonra neden kendimiz açmıyoz dedik böyle bi yola koyulduk modlar hakkında az şey biliyorduk ayrıca amacımızda düşük sisteme sahip arkadaşlarda oynayabilmesini istedik biz 2 kişiyiz 2 kişi daha lazım biri benle mod paketi hazırlicak diğeride arkadaşımla build hazırlicak bu 2 kişi aktifliği iyi olmalı bi gün aktif bi gün çevirimdışı olmicak(özel işi felan yoksa) ciddi kişiler lazım bana server ise 8 gb ram zaman geçtikçe onu 16 yapcaz Discord : KaraKuzgun#7681
 


Son düzenleme:

PokeTopuYT

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
22
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
30
Plugin vb. şeylerde yardımcı olabilirim katılmak isterim ama sistemim düşük katılabilir miyim ? Discord'dan arkadaş attım. Discordum : PokeTopuYT#2995 Mail'im : [email protected] İnşallah alırsınız.
 

Yiğit14

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Merhaba izin verirseniz ben de katılmak istiyorum uzun zamanadır böyle ayrıntılı bilgi veren bir oyun isteği arıyordum sayenizde şu an buldum discort hesabınıza istek attım benim id : ƔYiğit / 14#1740 kabul ederseniz oradan konuşmaya devam etmeyi teklif ediyorum =)
Not : Mail Hesabım da [email protected]
 

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Mod paketi hakkında bir bilgi vermemişsiniz.
Sunucu hakkında ram deyil... CPU önemlidir. Modlu olduğundan birsürü chunk yüklicek.
Harcayan ram miktarını yazmamışsınız... (Modlularda Ram miktarını hesaplamamışınız. Yani PC si belki 2gb lik birisi gelmek isterse ne olucak?)
Mod paketlerinde yüksek miktarda zaman geçirdim. Sunucu açmadım fakat Şuanda 4.5 GB harcayan(8GB bile zor yetiyor) bir paketim var. Oradan birkaç mod ayırabilirim. Belki istersin beraber benim paketide oynayabiliriz.
Plugin bilgim yok. Fakat ingilizce bildiğimden istenilen pluginler bulunabilir.
Modpack da bazı modlar eklenip modpack ayrıntılı yapılabilir.Fakat 1.12 yüzünden düşük PCli desteği kalkabilir. 1.12 De eklenen her mod kritik miktarda yer harcıyor.
-Discord : TR-KnightForEyes#0563
Ekleyin. Paketiniz hakkında konuşalım. Ekleyelim... İsterseniz PCniz iyisede benimkisindede takılabiliriz. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Üst