modlu video çekicem

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar modlu video çekicem ama kaç mod kullansam hangi modları kullansam bilemiyorum bana mod önerirmisiniz video için

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence,hiç mod paketi düzenlemeye kalkma.Tekkit Lite oyna.78-80 mod vardı sanırım.TheDude diye bir adam vardı(Adını tam bilmiyorum).Crackli TekkitLite launcher linki vermişti.Google'de aramanı tercih ederim. :)

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tecig launcere crackladım girdim bu hatayı verdi

yardım edermisiniz :( bu arada sadece 1.5.2 de oluyo
1.6.2 ye sorunuz giriyo

Son düzenleme:

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bende var technic cracked link istersen atarım öm den bence de eğer oynicaksan ya hexxit ya da tekkit oyna

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
olur atabilirsin ama normal 1.5.2 dede aynı hata veriyo bence sorun bilgisayarda ama 1.6.2 laucnhere giriyo ama sen yinede at

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olur atabilirsin ama normal 1.5.2 dede aynı hata veriyo bence sorun bilgisayarda ama 1.6.2 laucnhere giriyo ama sen yinede at
Kardeş ztn techinic launcher apayrı bir launcher... Öm girmek istemiyorum sitemin linkini veriim oradan bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burada Technic launcher mevcut :)
bilmiyorsan hiç girişme, herkes için daha iyi olur
İnsanların hevesini kırmaktan zevk alıyor musun ?

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim onlar monlar hikaye sen gönlünden geçen modları kullan süper olur ama herobrine slenderman olsun

batuyek123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar eğlenceli mod bulabilirseniz yazarmısın lütfen[DOUBLEPOST=1386835149,1386689685][/DOUBLEPOST]arkadaşlar tecnic launcher mod pack önerebilirsiniz