Saol hala daha 17gösteriyo niyeseGüzel video olmuş abone oldum![]()
Saol. Enable_Command_Block=true ise çağrılabilir bu şekilde.Video gavet başarılı.Ama bir serverde böyle yapmayın.Direk komutuyla yazın
/spawnmob MOBISMI yani /spawnmob Giant
ha ha çimen kafalı zombiler fikir güzel beğendim![]()
![]()
Saolun. Paylaştığım diğer ilginç videoları takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın.Harika bir fikir
:log^::log^:
:log^::log^::log^::log^:
:log^::log^::log^::log^:
![]()
Sence kaldırılan bir şeyi programla geri getirebilirmisin. (1.7.2den önce) 1yıl önce mc ye başladıktan 4gün sonra minecraft wiki de moblar sayfasına baktığımdan beri biliyorum kullanılmadığını.(eminim 1aydır oynayan herkes bunu biliyodur.) Ayrıca spawnlanmayan içinden xp dışında bir şey düşmeyen ve hareketlerinde bile sorun olan (çağrınca anlarsınız) bir şeye oyunda var demek bence saçma olur . Kullanılmamış veya kaldırılmış bana sorarsanız çok bir şey farketmez. İyiki summon geldide en azından spawnlamak için mc den çıkıp NBTEdit le 5 dakikanı çalan karmaşık işlere kalkışmıyon.https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraftta-giant-spawnlama-ve-spawneri.118422/[DOUBLEPOST=1386184147,1386183981][/DOUBLEPOST]Ayrıca Giant Kaldırmadı Sadece Kullanılmadı (Spawnı Disable Edildi)