Modsuz TerraFirmaCraft | Proje | SweetNetwork

Projem nasıl olmuş sizce ?

• Mükemmel Destek Veriyorum +1

Kullanılan: 18 100.0%
  • Olmamış Tutmaz Destek Vermiyorum -1

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben Onu Demiyorum Reklam ve Hakaret Olmasın Diye İsmini Vermediğim Serverlerdeki Gibi Bir Bloğu 7-8 Kere Kırmak Zorunda Kalırsın Sıkıntı Orda.Vede Benim Bilgisayar 1 modu bile zor kaldırıyor ama Hyp da Warlords u Takır Takır Açıyor Yani Onlarda Sıkıntı Yok.(Sinirli Anladıysan Özür Dilerim .s)
Hamachili TFC 1.7.10 Açanlar Aklıma Geldi :D Bendede Tam Tersi Warlordsu Falan Açıyor Modları Aslında Modları da Açmıyor Düşündümde :D En Azından Bir Kaç TFC Modunu Açar Warlordsun Lobisine Bile Gidemiyor Crash Konu Yanlış Yerlere Gidiyor Devam Etmek İstersen ö.m atabilirsin

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachili TFC 1.7.10 Açanlar Aklıma Geldi :D Bendede Tam Tersi Warlordsu Falan Açıyor Modları Aslında Modları da Açmıyor Düşündümde :D En Azından Bir Kaç TFC Modunu Açar Warlordsun Lobisine Bile Gidemiyor Crash Konu Yanlış Yerlere Gidiyor Devam Etmek İstersen ö.m atabilirsin
Hocam O Ekran Kartıyla yada Ram İle Alakalıdır(Bence :p)Benim Bilgisayarınki İnteldi hiçbir şey Açmıyordu Nvida ya Değiştim Açıyor Ama Ram Olmadığı İçin Modlu mc donuyor.Garip Olan Şey İse Sky Factory 2 yi Normal Minecraft tan daha hızlı oynayabiliyorum Normal 1-2 mod da donuyor ._.