Mojang ARTIK YOK! Mojang Stüdyolarına Merhaba Deyin!

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
1590173036763.png


Mojang ARTIK YOK! Mojang Stüdyolarına Merhaba Deyin!

Merhaba değerli Forum Gamer takipçileri. Bu konumda sizlere Mojang'ın yeni ismini tanıtacağım. Arkanıza yaslanın ve kare kekinizden bir ısırık alın.

Ding ding ding! Ah, sesli alarm! Şimdi hatırladım ki bu alarmı kurmuş olmamın nedeni Minecraft'ın 11.doğum günü olmasıydı. Bunu kutlamak için kare keklerden yememiz gerektiğini düşündük.

Ardından bir şeyin farkına vardık. Kare keklerimizi yerken, neden yeni bir isim, yeni bir logo ve tüm makineyi çalıştıracak yeni bir sos yapmıyoruz ki? Çok iyi olurdu! Hadi o zaman yapalım.

Neden yeni bir logo ve isme ihtiyaç duyalım ki? Çünkü... neden olmasın? İnsanlar kendilerinin yeni özelliklerini keşfetmeyi severler, bizde şirket olarak 10 yıldır kullandığımız ismin ve logonun artık eski olduğunu düşündük. Anlatmak istediğim, 2009'dan kalma kıyafetleri giyer miydiniz?
Ayrıca onca zaman boyunca çok şey oldu. Stockholm'daki buluşmalarla başlayan bu serüven şirketimizin birden çok başlık ve birden çok ülkeler arasında ilk 20 ye girmesiyle ve ardından Minecraft Earth ve Minecraft Dungeons'ın gelmesiyle devam etti. Şimdi ise gelecekte bir film çıkarmayı, epik bir konser vermeyi ve yeni oyunlar hakkında fikir çıkarmayı düşünüyoruz.

Bunlara ek olarak dünyanın her tarafında bize yeni muhteşem zekice bir isim vermemizi sağlayan birkaç stüdyo vardı... *trampet ve doğum günü alarmı sesleri*
Mojang Studios. Çokta açıklama yapmayalım, işte yeni logomuz:


mojang studios.gif

Büyürken, ejderha/elma/mum/dikiş makinemizin on yıllık varlığımızın yanı başında oturmakta olduğuna çok fazla odaklandık ve yeni logomuzun buna baya bir uyumlu olduğunu gördük. Ancak bunların ne olduğunu size tam olarak açıklamayacağız ya da ne olduğunu söylemeyeceğiz siz sadece Minecraft olarak bilin. Bu sizin için en iyisi.

Şunu diyeceğiz ki: oyun oynamak Mojang Studios'un kalbinde yer alıyor. Bu oyunlarımız için bir bloktan omurga, oyunlarımızı yapmak için bir felsefe ve ismimize dolaşmış halde bulunmakta (ki Mojang ismi eski Norveççe'den çevrildiğinde "Zımbırtı " anlamına geliyor. *iyi haliyle*). Son olarak yeni modüler logomuzda kare olarak yer alıyorlar.

Ama şimdi en büyük "minik" sırlarımızı paylaşacağız. Aslında şu an gizleniyorlar -bu blog gönderisinde logomuzun bir parçası olarak- karşınızda: Mojanglar! Onlar oyun oynamaktan güç olan küçük gizmolar. Test ediyorlar, tamir ediyorlar, keşfediyorlar ve bize Minecraft evrenindeki yeni yerleri keşfetmemizde yardımcı oluyorlar.

Mojangların ne olduğunu tam anlayamadınız mı? Endişelenmenize gerek yok! Sizin için bir fragman hazırladık:


Son olarak, Minecraft'ın 11. doğum gününü kutluyoruz. Size olan minettarlığımızı sunmamız için küçük bir not: Şunu hatırlatmak isteriz ki muhteşem topluluğumuz yani sizler olmadan yapamazdık. Yeni oyunlar yapmak hakkında konuştuğumuzda ve yeni bir yaratıcılık yolu keşfetmeye çalıştığımızda biliyoruz ki Minecraft topluluğu her zaman en önde gelen faktörlerden biri. Neden olmamalı ki? Şunun gibi düşünün: yeni bir geliştirici Mojang Studios'a katılmış ve Minecraft'ı kodlamayı öğrenmiş. Şimdi ise oyuncular, yapımcılar ve geliştiriciler arasındaki bağı güçlendirmemize yardım ediyor.

Bu oyun ekosistemini önceden düşünemezdik bile. Bunu mümkün kıldığınız için teşekkür ederiz ve lütfen bu epik macerada bize katılın.

Şimdi, kusurumuza bakmayın, 5 katlı creeper keki kendini yemesin diye gözetlememiz gerekiyor. Kendinize iyi bakın.
 


BorakanT

ben kimim?
Mesajlar
1,755
En iyi cevaplar
7
Beğeniler
1,731
Puanları
4,850
Ruh hali
bence hala mojang mojang. Studio gelmesi bir etki etmedi xD
 

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
Mesajlar
717
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
410
Puanları
860
Ruh hali
Mojang Studios, Bu Yeni isme alışmak zor olacak :ıslıkçı:
 

Üst