98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ben buldum 1.7.2 de olan bir şeyBaşka eksik bulursanız buradan atabilirsiniz.Maksat kusur araştırmak değil.
çok önceden bulmuştum
redstone ler birleşik değil
ben buldum 1.7.2 de olan bir şeyBaşka eksik bulursanız buradan atabilirsiniz.Maksat kusur araştırmak değil.
bu olay ne zamandır vardı...
bnde birleşikben buldum 1.7.2 de olan bir şey
![]()
çok önceden bulmuştum
redstone ler birleşik değil![]()
ben buldum 1.7.2 de olan bir şey
![]()
çok önceden bulmuştum
1.o delik sıkıntıdan 265 tnt koyup patlatınca oluşan delikSağdaki delik ne ?ve ayrıca galiba senin oyununda hata var.
Onu düzeltmenin yolu oyunu silmek veya texture'i gözden geçirmektir.Başka yolu yok ya da bilmiyorum.1.o delik sıkıntıdan 265 tnt koyup patlatınca oluşan delik
2.nasıl düzeltebilirim ?
Galiba bana laf koydunbunların hepsi bug![]()
aynnOnu düzeltmenin yolu oyunu silmek veya texture'i gözden geçirmektir.Başka yolu yok ya da bilmiyorum.
Galiba bana laf koydun![]()
Bu Optifine'nın Çoğu Sürümünde Varben buldum 1.7.2 de olan bir şey
![]()
çok önceden bulmuştum
optifine kullanmıyorumBu Optifine'nın Çoğu Sürümünde Var![]()
.minecraft Kopyasını Alıp Yeniden Yüklemeyi Dene. Belki Düzeliroptifine kullanmıyorum![]()
sen denedinmi minecraftıma zarar gelir diye korkuyorum..minecraft Kopyasını Alıp Yeniden Yüklemeyi Dene. Belki Düzelir![]()
.minecraft klasörünü yedekle eskisini sil yedeklediğini koy bakam düzelcekmiBeyler bende yere deri zırh atınca bonemealla boyanmış gibi beyaz oluyor. Fakat envanterde ve üstümde deri rengi. Sebebi nedir ? Daha yeni yeni.