Mojang Türkçe Destek | Minecraft Sorun Çözümü

Hiç Minecraft Oynarken Bir Sorun Yaşadınız mı?

  • Evet

    Kullanılan: 6 75.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 2 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    8

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
Merhaba forum sakinleri. Dün başladığım "Mojang Türkçe Destek" Projeme devam ediyoruz.
Bugün oyunun içinde karsılaşılan düşük performans, oyunu hatalar yüzünden oynayamama gibi sorunlara değineceğiz.
Son bir hatırlatma...
İşlem Kimliği = Transaction ID
SADECE DEMO MODUNDA OYNAYABİLİYORUM
Minecraft'ın demo modu şu durumlarda görünür:
  • Bu hesaba Minecraft almadın.
  • Minecraft'ı aldınız, ama başka bir hesaba.
  • Alımın iade edildi, Eğer sorun buysa, epostayı alacaksın.

İlk önce, account.mojang.com/me adresini ziyaret ederek hesabında Minecraft'ın kopyası olup olmadığına bak. Eğer Minecraft profili listelenmiş ya da ödenmiş görmüyorsan, yanlış hesap/eposta ile girmiş olabilirsin. Lütfen sahip olduğun başka bir eposta adresi ile girmeyi dene. Eğer Minecraft'ı birkaç yıl önce aldıysan, bunun yerine kullanıcı adınla girmeyi dene.

Sonra, oyun başlatıcından çıkmayı dene. Ekrandaki başlatıcı ekranında, "Switch User"a tıkla, daha sonra "Log Out"a tıkla. Daha daha sonra geri giriş yap.


Eğer oyunu iade ettiğine dair bir posta almadıysan oyunu tekrar indirmene ya da tekrar almana gerek yok.

Neden hesabınla sadece demo oynayabildiğin arızasıyla ilgili daha fazla bilgi aşağıda.


Minecraft henüz alınmadı:
Senaryo: Mojang hesabınla girdin, ve Minecraft alınmadı.
Çözüm: minecraft.net/store adresini ziyaret et, Mojang hesabınla giriş yap, ve oyun al.

Minecraft yeni alındı:
Senaryo: Minecraft alındı, ama kullanıcı adı seçilmedi.
Çözüm: account.mojang.com/me adresini ziyaret et, Eğer Minecraft alındıysa, ve hesap gösteriliyorsa, ama kullanıcı adı almadıysan, seçenek vurgulanmış ve açık olacak.

Senaryo: Yeni alım banka/kart hesabı tarafından doğrulandı, işlem kimliği ile bir posta aldın.
Çözüm: Büyük ihtimalle yanlış epostayı/hesabı kullanıyorsun. Başka bir eposta adresiyle dene, ilk önce işlem kimliğinin gönderildiği hesapla başla

Senaryo: Yeni alım banka/kart hesabı tarafından doğrulandı, ama işlem kimliği ile bir posta almadın.
Çözüm: Eposta adresi kayıt olunurken yanlış yazılmış olabilir. Bir kaç saat bekleyin, çöp kutunuzu kontrol edin, daha sonra müşteri desteği ile iletişime geçin.

Bir süredir Minecraft'a sahipsin:
Senaryo: Asla Mojang hesabına taşınmamış eski bir Minecraft hesabın var.
Çözüm: Kullanıcı adınla giriş yap, ya da account.mojang.com/migrate adresine eski hesabını Mojang hesabına taşımak için giriş yap.

Senaryo: Eski bir Minecraft hesabın var ve kullanıcı adınla girdin. Hesabını Mojang hesabına taşımadın. Artık Minecraft.net epostanla giriş yapmanı istiyor.
Çözüm: Eğer başka biri Minecraft hesabının şifresini elde etmişse, kendi epostalarına taşımış olabilirler. Eğer bu olaydan şüpheleniyorsan, müşteri desteğiyle iletişime geçin.

Senaryo: Eposta adresinle normal olarak giriş yaptın, fakat artık sadece demo moduna erişebiliyorsun.
Çözüm: Hesap geri iade mi edildi? Eğer öyleyse, eposta kayıtlı eposta adresine yollandı, ve geri almak için minecraft.net/store adresini ziyaret edebilirsin. Doğru eposta adresiyle mi giriş yaptın? Birden fazla Mojang hesabın olabilir, yani sahip olduğun diğer eposta adreslerini dene. Ayrıca hesaptaki eposta adresi değişmiş olabilir, ve yeni Mojang hesabı aynı epostayla alınmış olabilir. Eğer olayın bu olduğuna inanıyorsan, müşteri desteğiyle iletişime geçin.

Eğer hangi hesapla/epostayla girmen gerektiğini hatırlamıyorsan, lütfen sahip olduğun başka eposta adreslerini dene. Eğer hala giremiyorsan müşteri desteğiyle iletişime geçin ve işlem kimliğini, sipariş numarasını, ya da bedelini sağlayın. Kimlikle, alımını konumlandırabilir ve girmen için yardım edebiliriz.
EKRAN KARTI SÜRÜCÜLERİNİ GÜNCELLEME
Açıklama: Tarihi geçmiş ekran kartı sürücüleri ya da yetersiz ekran kartı Minecraft'ın çökmesine neden oluyor.

Çözüm: İlk önce ne tip ekran kartı sürücüsüne ihtiyacın olduğun belirlemelisin. Otomatik olarak hangi sürücüye ihtiyacın olduğunu belirlemesi için Windows Update kullanmamalısın; İmalatçılar her zaman daha günceldir. Lütfen işletim sisteminizi aşağıda bulunuz ve eşlik eden adımları izleyiniz.

Windows:
  1. "windows" ve "r" tuşuna aynı anda basın.
  2. Çalışıtır'a "dxdiag" yazın ve enter'a basın.
  3. dxdiag penceresindeki Ekran sekmesine tıklayın.
  4. Üreticinin ismine bakın.
Linux:
  1. Terminaliniz açın.
  2. "lspci -v | less" değerlerini girin.
  3. VGA Uyumluluğu ya da Video Kontrolcüsü satırına bakın.
  4. Üreticinin ismine ya da modelin adına bakın.
Mac OS X:
  • Genel Apple bilgisayarlarında sürücüler dahildir ve ekran kartları değiştirilemez. Lütfen sisteminizin güncel olduğuna emin olun.
Üreticinin adını bir kez bildikten sonra, hangi sürücüye ihtiyacın olduğunu tespit etmek için sitelerini ziyaret edebilirsin.

Windows:


Linux:

Sürücüleri indirdikten ve yükledikten sonra, bilgisayarını tekrar başlatman gerekir. Eğer hala bu çözümden sonra hata alıyorsan, o zaman bilgisayarın büyük ihtimalle Minecraft'ın sistem gereksinimlerini karşılamıyordur.
SORUNLU ÇERÇEVE ve PİKSEL FORMATI HIZLI DEĞİL
Açıklama: Minecraft çalıştırıcısı açılmıyor ve hs_err_pid.log adlı dosya sorunlu çerçeve sorununu belirtiyor, ya da Java piksel formatı hızlı olmadığından dolayı kötü ekran kartı sürücülerine sahip olduğunu söylüyor.

Çözüm: Sorunlu çerçeve ya da piksel formatının hızlı olmaması hakkındaki raporlar genellikle tarihi geçmiş ya da kötü ekran katrı sürücülerine sahip olmaktan kaynaklanıyor, hangi neticede olursa olsun ekran kartları belirli OpenGL komutlarını çalıştırmayı bilmiyor.

Genellikle bu hata eski ekran kartı sürücülerinden kaynaklanıyor, ayrıca oyun kumandasından da kaynaklanabilir, ya da oyun kumandası gibi bir cihazdan (Kulaklık, kontrolcü, gibi...).
HATA : org.lwjgl.LWJGLException
Açıklama: Başlatıcı Minecraft'ı çalıştırmaya kalkıştığında, "org.lwjgl.LWJGLException: Could not create context" ile başlayan bir çökme raporu alıyorsun. Bunun sebebi Minecraft'ın indirilmemiş dosyaları çalıştıramaması. Bu sorun genellikler antivürs programlarının yanlışlıkla lwjgl.dll ya da başka doya tiplerini bloklamasından olur.

Çözüm: Geçici olarak antivirüs programını devre dışı bırak, Minecraft'ı tekrar indir, daha sonra tekrar girmeyi dene.
MINECRAFT İNDİRMESİ DURUYOR
Açıklama: Oyunu ilk defa indirirken, indrime duruyor. Bu gennelikle güvenlik duvarının ya da antivirüsün (frequently, AVG Antivirus) dosya transferini bloklamasının sonucudur.

Çözüm: Eğer AVG varsa, nasıl bu bloklama özelliğini geçici olarak devre dışı bırakacağını öğrenmek için bu linki takip edin. Eğer başka antivirüsün ya da güvenlik duvarın varda, onları belli süreliğine devre dışı bırakmak isteyebilirsin, tekrar indirmeyi denemek, ve tekrar geri devreye sokmak. Eğer güncellemeyle ilgili problem yaşıyorsan, başlatıcının sol köşesindeki Edit Profile'a tıkla ve Version Selection'da en son sürümü kullandığına emin ol

You may need to be sure that you are on the administrator account on your computer, as not doing so will sometimes prevent the game from downloading.
Bilgisayarında administrator hesabında olduğuna emin olmak isteyebilirsin, eğer bir şey yapmak bazen oyunun indirilmesine engel oluyorsa.
CHROMEBOOKLARDA MINECRAFT
Varsayılan ayarlarda Minecraft Chromebook'larda çalışmayacaktır. Çünkü Minecraft sistem gereksinimleri listesinde sade Windows, Mac ve Linux işletim sistemleri ile uyumludur.

Chromebooklar Google Chrome İşletim sistemini kullanır, özünde web tarayıcısı olan. Bu bilgisayarlar oyun için optimize değildir. Minecraft oynamak için sırasıyla, cihazı Linux kernel'e (Chromebook'un amaçlarını yıktığını süşünüyorum) erişmek için "root"lamalı. Eğer bunu yapmak istersen, internette rehberler mevcut, ama lütfen Minecraft'la tam uyumlu olmayacağı garantisinin olduğunun farkına varın.
EPOSTAM OYUN İÇİNDE GÖSTERİLDİ
Ödenmiş hesapla Minecraft oynarken, oyuncular benzersiz kullanıcı adları ile giriş yaparlar. Mojang hesabına sahip oyuncuların kullanıcı adları yerine epostalarının gösterilmesinin bir kaç koşulu var:
  • Demo modu oynarken, ve oyun için kullanıcı adın olmadığında gösterilir.
  • Çoklu oyunculu sunucuda çevrimdışı modda (genellikle LAN ya da "cracked" sunucularda) oynarken, Mojang sunucularının kullanıcı adının sana veremediğinde
  • Minecraft Classic oynarken

Gizliliğin için, size önerimiz parası ödenmiş hesapla , giriş yapılmış hesapla, ve çevrimiçi iken, sadece çevrimiçi modla (oyuncuların kullanıcı adlarının gösterildiği, eposta adresi yerine) oynamanız.
MINECRAFT YAVAŞ
Oyunlardaki yavaşlığı belirlemek genellikle zor olabilir, ama genellikle sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayar sahip olmak, ve sabit genişbant bir internet bağlantısına sahip olmak bunları azaltabilir. birçok faktör olduğunda Minecraft'taki yavaşlığa katkı sağlar, bazıları iki kategoride sınıflandırılabilir:

Bilgisayar İşlenmesi (düşük karehızı):
Eğer bilgisayarın en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyorsa, büyük ihtimalle düşük oynanışı tadacaksın. Minecraft oynarken, oyun hakkında bilgi için F3'e bas. Yukarı sıraya bak ve FPS'yi bul. Eğer bu sayı 30'dan düşükse, oyun yazılım ayarlamalarından ya da yetersiz grafiksel ve bilgisayar işlenmesi donanımlarından fazla yavaş çalışıyor olabilir.

Minecraft Wiki kare hızını nasıl yükselteceğin hakkında bir rehbere sahip, işte burada: Minecraft Wiki Rehberi

Ağ bağlantısı (gecikme ya lag):
Bu genellikle yavaş ya da yetersiz internet bağlantısından, ya da yavaş sunucudan kaynaklanmaktadır. Genel olarak, bu bilgi bilgisayarın ve oynadığın sunucu arasında gerektiği kadar hızlı gitmez. Minecraft oynaken aşağıdaki sorunların benzerleri meydana gelebilir, kare hızın her zaman düşük olmayabilir, ve sunucu ve bilgisayar konumun nerede olması gerektiği düzeye gelene kadar karakterlerin yerden yere "zıpladığını" tadabilirsin. Eğer bağlantı nedeniyle yavaş performans alıyorsan, devam eden indirmeleri durdurabilirsin, ağ ayarlarını değiştirebilirsin, ya da daha hızlı internet bağlantısına ihtiyaç duyabilirsin.
HATA: BAD LOGIN
Bad login hatası bazen çoklu oyunculu bir sunucuya bağlanmaya çalışırken meydana gelir. Nedeni zaten Minecraft'a giriş yapılmışsa, hesap girişiyle ilişki kuramaz. Bu hata bir kaç sebeptan olabilir, ama genellikle bilgisayar/ağ arasındaki ve bağlanmaya çalıştığın sunucudaki komünikasyon problemleri yüzünden meydana gelir.
Mümkün Olan Çözümler:
  • Ağ bağlantısının açık olduğuna , ve bir programın çıkış bağlantılarını engellemediğine bak.
  • Olan güvenlik duvarı programlarını devre dışı bırakmayı, ya da ayarları değiştirmeyi dene.
  • Modemini/routerini sıfırla.

Ayrıca Mojang sunucularında yanıtları işleme zorluğu meydana gelmesi muhtemel. Eğer yukarıdaki çözümleri denediysen, lütfen biraz daha bekleyin ve sunucuya tekrar girmeyi deneyin.

Eğer sorunlar devam ediyorsa, belki ağınla ve/veya sunucu yetkilisiyle iletişime geçmek isteyebilirsin.
MINECRAFT JAVA 5 ve PCPOWER DESTEĞİ
Minecraft 1.6 versiyonu ile, Mojang artık Java sürüm 5'i ya da PowerPC'yi desteklemiyor.

Neden Java 5 ve PowerPC Desteğinden Vazgeçtiniz?
Destekten vazgeçildi nedeni önemli güncellemelerde bazı durumlarda çökmeye neden oluyordu, olacaktı da, Linux'u desteğini desteklemek için, ve Minecraft'ın daha hızlı çalışması ve renderlaması için. Java 5 artık lwjgl (Lightweight Java Oyun Kütüphanesi; bu kod kütüphanesi Java'ya bilgisayarın grafik kartıyla etkileşmesine olanak veriyordu) tarafından desteklenmiyordu, ve PowerOC artık Apple tarafından desteklenmiyordu.

Java nedir?
Java Minecraft'ın yazıldığı kodlama dilidir. Java ile yazılmış herhangi bir program onu kullanmadan önce yüklenmesine ihtiyaç duyar.

Nasıl Java'nın en son sürümüne yükseltebilirim?
Eğer otomatik Java güncellemeleri açık değilse (ya da Java'yı ilk defa indirmen gerekiyorsa), http://java.com/download adresini ziyaret ederek en son sürümü edinebilirsiniz

PowerPC nedir?
PowerPC 1992-2006'dan beri kullanılan bilgisayar mimarisidir, genellikle Apple bilgisayarlarındadır. Artık, PowerPC hatrı sayılır şekilde demodedir.

Eğer PowerPC varsa nasıl söyleyebilirim?
Eğer Apple bilgisayarınız varsa, http://support.apple.com/kb/HT1531 adresini daha fazla bilgi için ziyaret edebilirsiniz.

Java 5 ya da PowerPC varsa ne yapmalıyım?
Eğer Java 5 varsa, http://java.com/download adresine girerek en yeni sürüme yükseltebilirsin. PowerPC'nin demode olduğu gibi, bu güncellemenin bu bölümünün inanılmaz küçük bir parçasının Minecraft playerbase'ini etkileyeceğeni tahmin ediyoruz. Yine de, eğer PowerPC'li bir bilgisayarın varsa, Minecraft versiyon 1.6'ya yükseltilmemesini öneriyoruz.
MCPE DESTEK KAYNAKLARI
Eğer bir teknik hatanın çözümünü sitemizde bulamadaysanız, aşağıdaki linkleri daha fazla kaynak için ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Lütfen bunlar bilgi için mükemmel kaynaklarken farkına varın, bu siteler Mojang şirketi kaynakları değildir. Bu yüzden, hesap bilgilerinizi sadece Mojang takımı üyelerine bu sitedeki iletişim formunda verin.

Minecraft Forumları

Minecraft Forumları Minecraft oyuncularının konular açtığı ve birbirlerine yorum yazıkları aktif topluluklardır. Eğer bir şey hakkında sorunuz varsa, arşivden ilgili konuyu arayabilir, ya da kendinizinkini oluşturabilirsiniz.

Minecraft hata iz sürücüsü
Hatayı sunun, ya da güncel sorunların durumlarına bakın. Eğer sunulmuşsa , lütfen ilk önce daha önce sorulmamış olduğuna bakmak için arama özelliğini kullanın.
Minecraft.net'e BAĞLANAMIYORUM
Eğer "Cant connect Minecraft.net" hatasını alıyorsanız, lütfen Minecraft.net/download adresini ziyaret edin ve başlatıcının güncel sürümünü indirin. Eğer başlatıcının güncel sürümü varsa, versiyon numarasından ve çeşitli sekmeler gösterildiğinden olabilir.
SOUNDFLOWER'I APPLE MARKA BİLGİSAYARLARDA YAYIN YAPMAK İÇİN YAPILANDIRMAK
Not: Minecraft için Twitch yayını yapma özelliği Minecraft 1.9'da silinecek. Onun yerine https://obsproject.com/ gibi araçları öneriyoruz, ve Windows, Mac ve Linux için mevcut.

Soundflower Minecraft'ın entegre Twitch yayını yapma özelliği için gereken bir programdır. İndirmek için alttaki adımları izleyin:
  1. Sounflower'ı code.google.com/p/soundflower/downloads/list adresinden indir. Sisteminde idari yetkilere sahip olman gerek.
  2. İndirilmiş .dmg dosyasını aç ve Soundflower.pkg yükleyicisini çalıştır.
  3. Yükleme talimatlarını izle ve bilgisayarını tekrar aç.
  4. Artık menü barında Soundflower ikonunun olması lazım. Ona tıkla ve "Audio Setup"a tıkla
  5. "Soundflower (2ch)"ye tıkla, sağ tıkla ve "Use this device for sound output"u seç
  6. "Soundflower (2ch)"ın yanında artık bir hoparlör ikonu var. Menü penceresini açın ve "Soundflower (2ch)"ın altındaki "Built-in Output"u seçin
Minecraft: Pocket Edition'ı TRANSFER ETMEK
Bazen oyunculardan Minecraft: Pocket Edition'u bir cihazdan diğer cihaza aktarabilme ile ilgili sorular alıyoruz, iPhone'dan Kindle'a ya da Android cihazlara gibi. Apple'ın App Store'u, Google Play, ve Amazon Appstore hepsi kendi uygulamalarını ayrı satmaktadır, ve yarıştıkları firmalara göre koordine etmezler. Malesef, uygulamaları transfer etmek, MCPE gibi , başka bir online market kullanan cihazlar mümkün değildir.

Eğer Minecraft: Pocket Edition'u sildiyseniz, ve aynı uygulama mağzasını kullanarak inidrmek istiyorsanız ve aldıysanız, kendi uygulama mağzanızı ziyaret edebilir, Minecraft için arama yapabilir, ve tekrar uyuglamayı bedava indirebilirsiniz.

Bu ilkeler için daha fazla bilgi için, lütfen kendi uygulama mağzanızın destek merkeziyle iletişime geçin:
HATA 503
Oyunda hata 503 ile karşılasıldığında, bunun anlamı oyun servise bağlanmaya çalışıyor.

Eğer bu hatayı gördüysen, ilk önce ana yardım sayfasının üstünde bulunan sunucu durumları göstergesini kontrol edin. Eğer sunucu şu anda ulaşılmaz ise, lütfen birkaç dakika bekleyin, daha sonra tekrar deneyin, Mojang sunucuları bir kesinti olduğunda web geliştiricilerimizi otomatik olarak haberdar ediyor, yani kesinti devam ediyorsa, büyük ihtimalle sorunun üstünde çalışılıyordur.

Eğer bu hatadan alıyorsun, ama diğerleri bir kesintiyi farketmediyse, lütfen internetini, antivirüsünü ve/veya güvenlik duvarı bağlantılarını kontrol et. Alttaki servislere veri göndermek ve almak için bilgisayarından ve internet cihazından emin olmalısın:
  • minecraft.net
  • account.mojang.com
  • authserver.mojang.com
  • sessionserver.mojang.com
  • skins.minecraft.net
  • textures.minecraft.net
Eğer sorun devam ediyorsa, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz, ya da sisteminizin ağ ayarlarındaki yardım merkezine başvurun.
GELECEK OpenGL DESTEĞİ
Gelecekte bazı noktalarda, Minecraft OpenGL'nin 2.1 versiyonundan daha eski versiyonları desteklemeyecek

Neden eski OpenGL versiyonları için desteği kesiyorsunuz?
OpenGL 2.1 2016'da yayınlandı; bazı yeni oyunlar artık OpenGL 3 ya da daha yükseyiğine ihtiyaç duyuyor. Bu değişikliği yapmak oyunun performansının artmasına yardım edecek, ve 2.1 ve daha yükseği versiyonlar gelen Minecarft plugin API için gereksinim.

OpenGL Nedir?
OpenGl grafikleri renderlamak için bir programla arayüzüdür. OpenGL hakkında fazlasını OpenGL sistesinde ya da Wikipedia'da bulabilirsiniz.

Eğer OpenGL versiyonum çok eskiyse nasıl söyleyebilirim?
Eğer OpenGL versiyonunuz fazla eskiyse, ve Minecraft versiyonunuz 1.6.4 ve daha yüksekse ana ekranda bunu göreceksiniz:



OpenGL 2.1'e ya da daha üstüne yükseltmezsem ne olur?
Eğer yükseltmeyi seçmezseniz, en sonunda Minecraft'ı yeni sürümlere güncelleyemeyeceksin. Daha önce kullandığın sürümleri kullanabileceksin.

Nasıl yeni versiyona yükseltebilirim?
Bazı bilgisayarlar, eski dizüstüler ve Apple markalı bilgisayarlar gibi, bazen yeni sürüme yükseltemezsiniz. Genellikle Bilgisayarlar yeni kartlarla sahip oldukları kartlarla değiştirilebilir, daha iyi performansla. Grafik kartını geliştirmek hakkında daha fazla bilgi için, yerel bilgisayar donanımı uzmanlarıyla iletişime geçin.
TEKNİK DESTEK KAYNAKLARI
Teknik destek kaynakları listesini bulmak için, lütfen oyununuzu seçin:























  • İligili Konular
Minecraft Hesapları
Minecraft Sorun Çözümü
Konsolda Minecraft
Minecraft Oynamak
Ödeme Sorun Çözüm
-Eklenecektir-
  • Konu Düzenleme Geçmişi:
28/07/2016 19.51: Küçük değişiklikler...
29/07/2016 12.13: Küçük değişiklikler...
29/07/2016 15.15: Küçük değişiklikler...
29/07/2016 15.49: "Minecraft Oynamak" Linki değiştirildi
24/08/2016 14.43: Küçük değişiklikler...
 


Son düzenleme:

Jacops

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,655
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,636
Puanları
4,700
Ruh hali
Baya emek vermişsin kardeşim tebrik ederim.
 

xdzaa21

Elmas Madencisi
Mesajlar
757
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
223
Puanları
340
Shader etkinleştirdiğimde dünya yükleniyor tam açılacakken hata veriyor. Çözümü var mı :)
 

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
Shader etkinleştirdiğimde dünya yükleniyor tam açılacakken hata veriyor. Çözümü var mı :)
Bu tam olarak Minecraft ile alakalı bir sorun değildir bu. Genel olarak modun bir sorunudur. Eğer bir çözüm bulursam ayrı bir konu açabilirim.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
 

BneFurkly

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Minecraft Launcher ile ilgili bir sorun var. Uygulamayı özgün yükleme konumundan yeniden yükleyin veya yöneticinize başvurun. Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
 

Üst