Monitör Sorunu

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bundan 1 yıl önce monitörüm bozuldu ve yenisini aldım şu an yeni kullandığım monitörde sürekli bir hata alıyorum birkaç oyunda oluyordu ve League Of Legends'de de olmaya başladı sorunum şu oyuna giriyorum ve daha oyunda 15-20 dakika geçmişken henüz el bitmeden monitör kendiliğinden kapanıyor normalde kullanınca bir şey olmuyor ama belli başlı oyunlarda monitör belli bir süre sonra kapanıyor bunun çözümü nedir bilen var mı? Veya bu sorunu yaşayıp çözmüş olan var mı? İnternette çoğu forum ve sitede araştırdım ancak bir sonuca varamadım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Monitöre aşırı yüklenme olmuş olabilir. Belki desteklediği çözünürlüğün dışına çıkmıştır. Bunları kontrol et. Kapanmasından kastın lambası sönüyorsa (elektrik yokmuş gibi) fişi gevşemiştir ben döndürünce oluyor bana.

Bu arada benim monitör de arada sırada büyük eşkenar dörtgenler geçiyor ekrandan iç içe. Hani kamerayı tutarsın televizyona olur ya çizgi çizgi onun eşkenar dörtgenlisi ve yatay haraket ediyor. Sanırım yenilenme hızından kaynaklı. Sen de bana yardımcı olur musun?

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı ısınıyodur. Kasanın kapağını açık tutmayı dene.

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Monitöre aşırı yüklenme olmuş olabilir. Belki desteklediği çözünürlüğün dışına çıkmıştır. Bunları kontrol et. Kapanmasından kastın lambası sönüyorsa (elektrik yokmuş gibi) fişi gevşemiştir ben döndürünce oluyor bana.

Bu arada benim monitör de arada sırada büyük eşkenar dörtgenler geçiyor ekrandan iç içe. Hani kamerayı tutarsın televizyona olur ya çizgi çizgi onun eşkenar dörtgenlisi ve yatay haraket ediyor. Sanırım yenilenme hızından kaynaklı. Sen de bana yardımcı olur musun?
Monitör kapanıyor ama kasa hala açık kalıyor ve açma düğmesinin üstündeki lamba yanmaya devam ediyor kapanmadan önce NO SİGNAL diyor gıcık etti beni ya bu arada arkaplan da oyunun sesini de duyabiliyorum ayrıca çözünürlük dışına çıkınca NO SİGNAL değiş OUT OF MEMORY yazıyor yani çözünürlükte sıkıntı yok
Ekran kartı ısınıyodur. Kasanın kapağını açık tutmayı dene.

Dediğin olabilir ama oyuna girmediğim de bir şey olmuyor Rogue Trooper oyununda da böyle oluyor ve XBox 360 controller emulator'de de böyle oluyor onların dışında problem yok.

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Monitör kapanıyor ama kasa hala açık kalıyor ve açma düğmesinin üstündeki lamba yanmaya devam ediyor kapanmadan önce NO SİGNAL diyor gıcık etti beni ya bu arada arkaplan da oyunun sesini de duyabiliyorum ayrıca çözünürlük dışına çıkınca NO SİGNAL değiş OUT OF MEMORY yazıyor yani çözünürlükte sıkıntı yok

Dediğin olabilir ama oyuna girmediğim de bir şey olmuyor Rogue Trooper oyununda da böyle oluyor ve XBox 360 controller emulator'de de böyle oluyor onların dışında problem yok.

Ram inin ne kadar olduğunu söyleye bilir misin? Birde ekran kartının modeli ve kaç mb olduğu