Monster NoteBook

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar yukarıdaki bilgisayarı almayı planlıyorum. Hem ucuz hemde güçlü bilgisayar. Linke tıklayamayanlar için özellikleri sayıyorum.
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz
Ekran Kartı: 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
İşemci: Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm
Bana göre taş gibi bilgisayar ve sadece 3.685 TL. Yaz başı almayı planlıyorum. Bütçem budur başka önerebileceğiniz buna benzer makina varsa yazın lütfen

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Masaustu de tercih edersen bilen birine toplattir ayni fiyata daha canavarini verirler belki :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Diyorlar hep Monster Gamebook'lar çabuk arızalanıyor diye. Almak ya da almamak sana kalmış fakat aynı fiyata daha iyi bir bilgisayar alabilirsin.

-z0rin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
laptop Almaktansa Konsol PC Alman Daha Akıl Karı :p Genede Taşıyacağım Falan Diyorsan Sen Bilirsin

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Çok iyimiş bende alıcam aynısı kayıt ettim not defterime yaza doğru alırım.Sence bu canavarımı alayım şunumu

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
laptop Almaktansa Konsol PC Alman Daha Akıl Karı :p Genede Taşıyacağım Falan Diyorsan Sen Bilirsin

Çok seyahat eden biriyim evet taşıyacağım.

Diyorlar hep Monster Gamebook'lar çabuk arızalanıyor diye. Almak ya da almamak sana kalmış fakat aynı fiyata daha iyi bir bilgisayar alabilirsin.

-z0rin
Bilgisayara hem fiziki hemde yazılımsal açıdan iyi davranırım. Sıkıntı çıkmaz heralde şu ana kadar hiç bilgisayar bozmadım :).[DOUBLEPOST=1431250795,1431250745][/DOUBLEPOST]
Çok iyimiş bende alıcam aynısı kayıt ettim not defterime yaza doğru alırım.Sence bu canavarımı alayım şunumu
Bakıyorum hocam. :) Bu arada RPG servere başvuru yaptım. [email protected] bakarsın :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok seyahat eden biriyim evet taşıyacağım.

Bilgisayara hem fiziki hemde yazılımsal açıdan iyi davranırım. Sıkıntı çıkmaz heralde şu ana kadar hiç bilgisayar bozmadım :).
Sanki öz evladınmış gibi bakıyorsun güzel. O zaman alabilirsin. Daha iyisini bulursan linki buraya at başkaları da faydalansın.

-z0rin

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Monster su ana kadar gordugum en iyi donanimlara sahip dizustu bilgisayarlari uretiyor. (Fiyatina gore)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Monster su ana kadar gordugum en iyi donanimlara sahip dizustu bilgisayarlari uretiyor. (Fiyatina gore)
Fiyatına göre bence en iyisi Msi çünkü dünyadaki ilk mekanik klavyeli oyuncu dizüstü bilgisayarını yaptı ayrıca içinde GTX970M SLI var tam bir canavar :D (Ama dolar biraz arttığı için pahalılaştı.)