Monster

Gizlibiri

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba ben monsterdan bir laptop almaya karar verdim üniversite icin suanki laptobumu yükselticem nasip olursa kısa zamana bu monsterda ben 1050ti işaretlemistim ve karsıma su laptop cıktı ama arkadas diyorki bu 1050 ti degil normal 1050 sonra bi baktım arasında 500 600 tl fark oluyor diger modellerde alacagım laptop fiyatı 4300 tl en son buna karar verdim nasip olursa merak ettigim verecegim paraya değermi birde bu 1050 ve 1050ti arasında dağlar kadar fark varmı?

Alacağım laptop özellikleri aşagıdaki gibidir

İşlemci---> Intel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ 4C/4T; 6MB L3; 8GT/s; 2.5GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
VGA---> 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12
Bellek ---> 16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
SSD ---> 240GB M.2 Sata (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 465 MB/s)
HDD---> 1TB WD BLUE 128MB 5400RPM HDD SATA-3 7mm
İŞLETİM SİSTEMİ ---> WİNDOWS 10 SL 64BİT

FİYATI -4300

Bu laptoba değermi yani yoksa monsterın bu dediklerimle aynı olupta üst modeli olan varsa söyleyip banada yardımcı olabilirsiniz teşekkür ederim herkese.

Güncel+

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
benim bildiğim monster laptopların 2-3 sene de haşatı çıkıyor, 4300 lira ya kat kat daha iyi bir pc toplanır

cooleyhopper

Human Resources
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
2,5 yıl önce Monster Abra A5 almıştım. Uzun bir süre sorunsuz kullandım fakat bir gün şarj olmamaya başladı. Servise götürdüm, şarj soketi değişim işlemi yapıldı ve kullanıcı hatası denilerek 90 ₺ gibi bir ücret çıkarıldı. Cihazı servise bıraktım, 3 gün serviste kaldı. Almaya gittiğimde bilgisayarda farklı bir hard disk takılıydı fakat ne ben öyle bir talepte bulunmuştum ne de faturada yapılan işlemler arasında disk değişimi yer alıyordu. Eski diskimde sorun olduğu gerekçesi ile ücretsiz olarak değiştirdiklerini söylediler fakat ben böyle bir şeye izin vermemiştim. Neyse, bir şekilde eski diskimi taktırdım, cihazı aldım. Geçtiğimiz Mart ayında yine şarj soketi değişimi için cihazı servise gönderdim. Servisten cihazın anakartının yandığı ve değişmesi gerektiği yönünde bilgi geldi. Anakart tertemizdi, yanması mümkün değil yani. Bir de 600 dolar + KDV gibi bir fiyat biçtiler ki zaten cihazı 730 dolar gibi bir fiyata almıştım.

Uzun lafın kısası Monster pişmanlıktır. Servisi ilgili vs. dense de 10 bin ₺ üstü cihaz almadığın sürece o ilgiyi göremiyorsun. 4300 ₺ bütçen var ise MSI veya ASUS ROG cihazlarını incelemeni öneririm.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Msi cx62 yi almayi dusunuyorum, fiyat/performans acisindan

Gizlibiri

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim bildiğim monster laptopların 2-3 sene de haşatı çıkıyor, 4300 lira ya kat kat daha iyi bir pc toplanır
inan bilmiyorum kardesim sadece monster oyun bilgisayarı diyip arkadas aklıma soktu kuzenimle birlikte mesele pc toplamak degil asıl mesele üniversiteye önümüzdeki yıl kazanırsam gidicem hatta suan gitmem gerekti ama gidemedik nasip degilmis yani masaüstü hayalim olamaz ve ailem masaüstüne izinde vermiyor :)
2,5 yıl önce Monster Abra A5 almıştım. Uzun bir süre sorunsuz kullandım fakat bir gün şarj olmamaya başladı. Servise götürdüm, şarj soketi değişim işlemi yapıldı ve kullanıcı hatası denilerek 90 ₺ gibi bir ücret çıkarıldı. Cihazı servise bıraktım, 3 gün serviste kaldı. Almaya gittiğimde bilgisayarda farklı bir hard disk takılıydı fakat ne ben öyle bir talepte bulunmuştum ne de faturada yapılan işlemler arasında disk değişimi yer alıyordu. Eski diskimde sorun olduğu gerekçesi ile ücretsiz olarak değiştirdiklerini söylediler fakat ben böyle bir şeye izin vermemiştim. Neyse, bir şekilde eski diskimi taktırdım, cihazı aldım. Geçtiğimiz Mart ayında yine şarj soketi değişimi için cihazı servise gönderdim. Servisten cihazın anakartının yandığı ve değişmesi gerektiği yönünde bilgi geldi. Anakart tertemizdi, yanması mümkün değil yani. Bir de 600 dolar + KDV gibi bir fiyat biçtiler ki zaten cihazı 730 dolar gibi bir fiyata almıştım.

Uzun lafın kısası Monster pişmanlıktır. Servisi ilgili vs. dense de 10 bin ₺ üstü cihaz almadığın sürece o ilgiyi göremiyorsun. 4300 ₺ bütçen var ise MSI veya ASUS ROG cihazlarını incelemeni öneririm.
acaba şuanda servisi felan aynımıdır bu fiyata baska nasıl laptop bulabilirim önerebilceginiz varmı beni güzel götürecek cünkü makine okuyorum cnc dalında ilerledigim için teknik resmimi gelistirmeyi düsünüyorum pcyi alınca solidwords katkısıyla o yüzden onada biraz baglı olursa iyi olur oynadıgım oyun fazla yok zaten cs go ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynarsam oynarım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
var suanki bilgisayarım en düsük ayarda azda olsa kaldırıyor hamdolsun ama daha iyisini istiyorum
Msi cx62 yi almayi dusunuyorum, fiyat/performans acisindan
o ortalama ne kadar msı pc'leri monsterdanda pahalı yalnız resmen 5 binden az yok