MoonLight Build Team - Faction Spawn - (Spoiler)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Gel bro, biz işimize devam edelim. Şimdiye dek bitirmiştik galiba. SS de al konuyu güncelleyelim.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi yorumlar gösterir misin o ''bazı yorumlar''. Deli oluyorum artık. Beni bile bu hale getirdiniz. Helal olsun ilgi alanınız bu yönde sanırım aldığınız uyarılara bakılınca. Hatta isminizi de build team değil Anti Ronin BT diye değiştirin
Bakarmisin benim hiç uyarım varmı ? Geçen takımınızdan biri 2. Yaptigim hub spawna kucuk dedi kendini gelistirmelisin dedi. Olumlu karsiladim bir tane daha yaptim buyulttum daha hos yaptim ve gelip bizimle degilsin dedi sanki ben sizin ekibinize katilmak istercesine.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Tartışma burada biter. Bu benim konum. Tartışmayı yaptık, şimdi bitiriyoruz. Haydi, herkes ne iş yapıyorsa yapsın ve de kolay gelsin.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Daha tam bitmiş değil. %40'ını tamamladık. Az sonra arkadaş ssleri atacak. Sur çekmeyi, ve etrafı yeşillendirmeyi düşünüyoruz. Birkaç tane de medival ev.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay vay vay ben yokken neler yapmisiniz fakat bu %40 degil %25 falan bence :D

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ronini istememelerinin nedeni ronin kolay beğenmez bir yapıya sahiptir kötü diyecekler kaldıramayacaklar[DOUBLEPOST=1404752616,1404752552][/DOUBLEPOST]ama bence çok güzel o kesin