[=Mor Yıldırım=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Steve Kapıya Koştu.
-Geliyorlar, diye bağırıyordu.
-Geliyorlar! Canlarını Seven Kaçsın!

Köy Halkı Paniğe Kapılmıştı. Kimi Evine Girip Bodrum Katına İniyor, Kimi Kaçabildiği Kadar Eşya İle Kaçıyordu..
Etrafta Şimşek Çakmaya Başlamıştı Bile.
Yapılacak Son Hamle Kaçmak Olurdu.
Steve'de Öyle Yaptı.

Ailesiz Hatta Hiçkimsesinin Olmadığı Bir Çocuk, Siyah Saçlı Kumral Gözü İle Etrafa Delikanlılık Saçıyordu. Güçlü Kolları İle Her Şeyi Kazıp Kaldırabiliyordu. Dövüşmeyi İyi Biliyordu. Fakat Bu Sefer Dövüşemeyecekti.

Etrafa Bir Sürü Şimşek Çakmaya Başladı.
Şimşekler Steve'in Koşarken İlgisini Çekmişti. Şimşekler Bir Çember Oluşturuyordu. Steve Bunu Düşünürken Aniden Aklından Bir Yüz Geçiverdi. Bu Yüz Öylesine Korkunçtuki Steve'in Bayılmasına Sebep Oldu.
Şimşekler Azmıştı ve Etrafı Yakmaya Başlamışlardı.
Steve'in Son Gördüğü Şey Domuzların Şimşekler Çakınca Tuhaf Bir Hal Almaları ve Mor Bir Yıldırım Oldu.
Parıltı Hala Gözünde İken, Steve Bayıldı.

Steve Uyandığında Dehşete Kapıldı Birden.
Korkudan Çığlık Atacaktı Ama Etrafta Kötücül Bir Şey Var İse Diye Atmadı.
Hemen Ayaklandı ve Koşmaya Başladı.
Arkasında Bir Ordu Halinde Ölüler Vardı.
Kaçamamış Köylülerin Cesetlerini Leş Haline Getiriyorlardı. Tıpkı Çürük Üstüne Konan Sinekler Gibi.
Olabildiği Bir Hız İle Koşuyordu Steve. Birden Tökezledi, Ayağını Burktu.

Ölülerin Yarısı Artık Onu Göremez Olmuştu Ama Diğer Yarısı İle Savaşmak Zorundaydı.
Başka Şansı Yoktu. Hemen Bir Eve Sessizce Girdi ve Bulduğu Herşeyden Kendine Zırh ve Silah Yaptı.
Dışarı Çıktı ve Bir Daha Şok Oldu.
Ölülerden Eser Yoktu. Hiçbirinden! Tek Bir Ayak İzi Bile Yoktu.
Ve Sonra O Mor Yıldırım.
Aniden Önünde Düştü ve Yıldırım İçinden Bir El Onu Tutup Çekti.
Steve Yüzünü Görünce O Korkunçluğu Hatırladı. Bayılınca Görmüştü.
Ani Bir Refleks İle Yüze Vurdu. Yüzün Gözlerinden Kanlar Akmaya Başladı ve Acı Bir Çığlık Atarak Kayboldu.

Steve En Yakın Köye Yöneldiç Bu Köyde Hala İnsanlar Vardı. Hemde Çok.
Fakat Steve Tam Köye Varacakken Bir Şeyler Oldu. Steve'in Başı Dönmeye ve Her Şey Bulanmaya Başladı.
Karanlık. Aydınlık. Kırmızılık. YÜZ!

Bu Sefer Bedeni İle Gelmişti Sanki. İki Eli İle Steve'i Sıkıyor Bir Şeyler Mırıldanıyordu.
Steve'i Bıraktı. Steve, Ölüyormuş Gibi Nefes Alıyordu.
Ellerine Baktı ve Korktu. İki Tane Çürük Vardı ve Bunlar Yayılıyordu.

-Ne Yaptın Bana!
+Seni Harika Yaptım. Seni İnanılmaz, Ölümsüz Yaptım! Bana İtaat Et. Yoksa "Tekrar" Yaşayamazsın.
-Kaldır Şunları!
+Yapamam. Çok Geç.
Adam Bir Kahkaha Patlattı ve Gözlerini Gösterdi.

+Bu Gözler Senin Vuruşundan Beyaz Olmadılar. Bu Gözler Çok Kan Gördü. Bu Son Olacak. Bütün Ruhunu Alacağım, Almalıyım, Aldım Da.
+Öleceksin.

Steve Acı Bir Çığlık Attı. Adam Kahkahalarla Gülüyordu. Steve Uyandı.
Karnına Baktı, Ellerina Baktı, Yüzüne Dokundu. Yerindeydi.
Fakat Ayağa Kalkınca Karnına Arkadan Saplanan Bir Balta Onu Öldürmeye Getirdi.
Arkasına Bakınca Bir Oduncu, Kazara Yaptığını Söylüyoru. Steve'in Gözleri Yavaşça Kapanırken Oduncunun Gözleri Beyaza Döndü.
Mor Bir Yıldırım Çaktı ve Steve Öldü.

-TehPostman

Görünmez Not: Aklıma Şimşeklerden Geldi, Şu An Antalya'da Çok Yağıyor Yağmur ve Şimşek Evimizin Bahçesine Çakınca Korktum Hayliyle.