Nivini
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
Biz de onlardan mıyız :lLoL Vel*tlerle Dolu ....
Biz de onlardan mıyız :lLoL Vel*tlerle Dolu ....
Yok Canım ... Yaşın büyük olsada Huylarını bilemediğim için..Biz de onlardan mıyız :l
Bence lol'ü küçükler yaşatıyor. Sonuçta onlar büyüyecekYok Canım ... Yaşın büyük olsada Huylarını bilemediğim için..
20 dakikam
Hiç gülmedim ilgimide çekmedi ama bunun sebebi siz değilsiniz lol ile aram pek iyi değildir![]()
Teşekkür ederimDün itibariyle Tavukları Ömür Boyu Sevmiyorum Artık Ama Video Hoşuma Gitti Takip Edeceğim. ^^
O değilde ben bir video paylaşırım 1 hafta geçer 0 yorum sana 1 günde 2 sayfa yorum geldi
Dota ortamı pek öyle değil. Oyuncular +15 oluyor genelde küçük çocuklar gelir arada fakat sonları hiçte hoş değil hem karşı takım hemde kendi takımından...Bence lol'ü küçükler yaşatıyor. Sonuçta onlar büyüyecekE yani tabii küfür etmeleri hoş olmasa da...
Sevdiğim sahnelerdenDota ortamı pek öyle değil. Oyuncular +15 oluyor genelde küçük çocuklar gelir arada fakat sonları hiçte hoş değil hem karşı takım hemde kendi takımından...
GENELDE BÖYLE OLUYOR B)
![]()
Maalesef..Sevdiğim sahnelerdenYeni sezonu geliyor mu ya breaking bad'in , takip etmiyorum uzun süredir
Gelse iyiydi ya , yazın yapacak bir şey bulamıyorum. Shameless a başladım en son da bi breaking bad değil maalesefMaalesef..
Oha under the dome'un 3.sezonu gelmiş. Gencler ben biraz afk.Maalesef..
![]()