- En iyi cevaplar
- 0
Böcekleri modelleyip oyuna ekleyeceğim...Bocek kısmını biraz daha açıklar mısın?
Böcekleri modelleyip oyuna ekleyeceğim...Bocek kısmını biraz daha açıklar mısın?
akrep varmı ?Böcekleri modelleyip oyuna ekleyeceğim...
Eklenebilirakrep varmı ?
Topraktan item`lar koyamam. Ve neden bende gösterdiğin gibi bir hata yok ? Bende renkli gözüküyor...Bir bug buldum. isim bugu
Lütfen 1.2 de düzelt @KadirBerk
Fakat bu bug redstone için değil. Tüm aletler için olmuş
![]()
not: 1den fazla mod olduğu için sağ üsttede ismi gözüküyor.
Ayrıca güzel modtopraktan itemler koyarmısın
![]()
İşletim Sistemi farkı nedeniyle de olabilirTopraktan item`lar koyamam. Ve neden bende gösterdiğin gibi bir hata yok ? Bende renkli gözüküyor...
yada java dosyası değişmiş olabilir. bi editleyip denerim.[DOUBLEPOST=1405880183,1405254889][/DOUBLEPOST]Güncel !İşletim Sistemi farkı nedeniyle de olabilir
Cıvkını çıkarmışsın sanki .yada java dosyası değişmiş olabilir. bi editleyip denerim.[DOUBLEPOST=1405880183,1405254889][/DOUBLEPOST]Güncel !
Oyuna sonraki sürümlerde eklenebilecekler;
Kilden boyanabilir tools !
Obsidyen ve kömür tools !
Çamur+Topraktan tools !
Nether Kayası tools !
Quartz tools !
Glowstone tools !
Neleri çıkarayım o zaman moddan ?Cıvkını çıkarmışsın sanki .
toprak ve kil çok saçmaNeleri çıkarayım o zaman moddan ?
Zaten 5 kullanımlık şeyler olacaklar... Oyuna ilk başladığında eğer denizin ortasındaysan ya da ağaçsız orta adalardaysan kullanışlı olacaktır...[DOUBLEPOST=1405982953,1405901982][/DOUBLEPOST]1.7.10 da geldi artık 1.7.10 da da MoreTools Keyfitoprak ve kil çok saçma
Hayır değil ? Unattianable sword oluşturmak için bile 20 tane zümrüt/elmas/demir/altın kullanmak gerekiyor.Çok OP eşyalar.O özelliği beğenmedim.
Redstone kılıç 8 vurması az demi.Sana saygım var bir mod yapımcısı olarak.Bende modpack yapımcısıyım.Bu yüzden Türk mod yapımcılarına destekçiyim.Ama diğer kılıçlar çok OP.Redstone 8 vurması örneğin baya abartı.Aynı şey lapis ve zümrüt içinde geçerli.Hayır değil ? Unattianable sword oluşturmak için bile 20 tane zümrüt/elmas/demir/altın kullanmak gerekiyor.
Oyunda Bu araçlar olmadığı için biraz yükselttim. Aslında redstone yerine redstone bloğu daha iyi olur. Zaten Lapis_ingot da ekledim. Artık lapis araçlar lapis_ingot ile yapılıyor. Zümrüt ise bence az bile verdim... Daha elması bile bulmakta güçlük çekiyorum, unattianable içinse bunlardan aşırı abartılı şekilde gidiyor...Redstone kılıç 8 vurması az demi.Sana saygım var bir mod yapımcısı olarak.Bende modpack yapımcısıyım.Bu yüzden Türk mod yapımcılarına destekçiyim.Ama diğer kılıçlar çok OP.Redstone 8 vurması örneğin baya abartı.Aynı şey lapis ve zümrüt içinde geçerli.