Bana dediysen tesekkur ederim.HELAL BÖNİM QARDAŞIMA
Her zaman.
Dedigimi hatirliyorum ama nerdeydi onu hatirlamiyorum , m&b oynarken zevk almiyorum ondan video bence berbat cikiyior @Zorin in istegi uzerineydi budasenaryoları yapamayan bi sürü kişi var videolu anlatım iyi olur bence![]()
Dedigimi hatirliyorum ama nerdeydi onu hatirlamiyorum , m&b oynarken zevk almiyorum ondan video bence berbat cikiyior @Zorin in istegi uzerineydi budabence farklı senaryoları oynaman hem tanıtıcı hem eğlenceli olur çünkü yeni senaryolarla yeni şeyler keşfediyorsun![]()
Izlemeyenler varsa demistimçoktan izlemiştim zaten![]()
Izlemeyenler varsa demistim
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1440704005,1440702919][/DOUBLEPOST]%40 bir taraftanda ark güncelleniyor :/[DOUBLEPOST=1440716289][/DOUBLEPOST]Mount And Blade Sonunda Yüklendi.
@LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @BuzzyRai @Anjo_TR
Teşekkür ederimde niye çalıyorsunki onu anlamadım :/ :3Çaldım tagları reis haberin olsun.
Video ace bu arada devam.
Teşekkür ederimde niye çalıyorsunki onu anlamadım :/ :3
üşernirsen genellikle başarıya ulaşamassınBenim yok çünkü
Tek tek yazmak zor, ben üşengecim![]()
üşernirsen genellikle başarıya ulaşamassınof:
Olsun , senin bilecegin is . Ben sırf üsengeçligimden koca bir serveri batırdım ne yaparsınYapacağım şey üretkense üşenmem de yani taglist olayı da çok ıncık cıncık.
Ben pek beğenmedim ama teşekkür ederimGuzel Çekmişsin![]()
Geta yada ark.Ben pek beğenmedim ama teşekkür ederimöbür videoyu cumadan gelince çekecegim
Ne çeksemki ?
![]()
Elimde bunlar var bi fikir verseniz.
GTA V Te bastanmı baslamam gerekki :/ ARK Da da tek hos olmuyor ondan :/[DOUBLEPOST=1440755374,1440755298][/DOUBLEPOST]@Krumb069 video yüklendi.Geta yada ark.