Mount And Blade Kasıyor...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende öyle kendime level kasmıştım aniden level onbinlere fırlamıştı bir anda sonra ilk görevde 3000 üzerinde haydut yüzünden oyun yürümüyodu bile bende kaydı sildim hilesiz oynamaya başladım :D

baha07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya -75 bisemi -100 yaptım sarranid le adamlar normal hizlarinin iki kati hizla bana ilerliolar :D size önerim memluklu ordulardan kacinmaniz :D

baha07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hilesiz 2407 kişi yendim sarranidlerde iyiki arkamda svadya var :D yoksa durumu siz anladiniz

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sarranidin atlıları kadarını görmedim ben ne svadya ordularını kılıçtan geçirdim ben onlarla :D

Mert_Turhan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nord krallığıyla ilişkim -100 oldu artık adamlarda ele geçirdiğim kontları sırf onur kazanmak için serbest bırakıyorum. bir de adamların sadece 3 şehri kaldı tüm kalelerini ve şehirlerini kuşattım 3 kale hariç

Mert_Turhan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim de svadyayla aram çok iyi ama sarraniddle hiç bi ilşkim yok ve ordan hiçbir acemi almadım

Mert_Turhan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir de ben oyunun ilk görevlerinde tüccarın kardeşini kurtarma var onu yaparken 10000 lere yakın çapulcu saldırdı bir tane kiralık kılıcım vardı onu zorlanarak almıştım oyunun başlarında çapulcular kiralık kılıcı öldürdü

Mert_Turhan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kiralık kılıcı zorlanarak aldım dedim ama artık yaklaşık 1000000 civarında dinarım var ve nord krallığını yok ettim

baha07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
canim sıkıldı tüm krallıkları yıktım hileyle tüm krallıklar bnm oldu dagilin :)