AAlp_
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet, ahali.
Herhalde WB'nin çıkışından beri, WFaS'ın da özellikle çoğunluğu mutlu edememesinden dolayı olsa gerek ki gözümüzü M&B 2'ye dikmiş bulunmaktayız. Şu ana kadar pek çok şey yazıldı, çizildi, önerildi veyahut da tartışıldı ama hiçbir şekilde kesin bir sonuç elde edemedik. Özellikle sitenin aralarında bulunan bir 4. oyunu simge ettiğini düşündüğümüz "Renfest" ten sonra bayağ bir heyecanlandığımızı itiraf etmeliyiz. (Ben heyecanlanmıştım en azından.)
Herhalde WB'nin çıkışından beri, WFaS'ın da özellikle çoğunluğu mutlu edememesinden dolayı olsa gerek ki gözümüzü M&B 2'ye dikmiş bulunmaktayız. Şu ana kadar pek çok şey yazıldı, çizildi, önerildi veyahut da tartışıldı ama hiçbir şekilde kesin bir sonuç elde edemedik. Özellikle sitenin aralarında bulunan bir 4. oyunu simge ettiğini düşündüğümüz "Renfest" ten sonra bayağ bir heyecanlandığımızı itiraf etmeliyiz. (Ben heyecanlanmıştım en azından.)
Mikail Yazbeck aşağıdaki videoda Mount & Blade 2 yi yaptıklarını söylüyor.
"Hi, I'm Mikail Yazbeck, a designer and producer in Taleworlds Entertainment. I am currently designing Mount&Blade 2, and also finishing up my development duties on With Fire And Sword..."
"Selamlar, Ben Mikhail Yazbeck, TaleWorlds Entertainment'te bir geliştirici ve çalışanım. Şu an Mount&Blade 2 üzerinde çalışmaktayım, ayrıca WFaS daki görevlerime de bitirme aşamasına geliyorum."
Mount & Blade 2 de daha fazla özellikler gelecek.Ve herkesin dert ettiği Evlenme olayı Mount & Blade 2 de gelecek.Siz ne dersiniz.Mount & Blade 2 Çıksa oynarmısınız. ?
Alıntı:Taleworlds.