Mount & Blade:WFAS

• Konuyu başlatan Creeper452
  • Başlangıç tarihi
C

Creeper452

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu konuda istediğinizi yazabilirsiniz.İsterseniz devletlerin senaryolarını da atarım.(ve daha birçok şey)[DOUBLEPOST=1371762909,1371762847][/DOUBLEPOST]Bir de arkadaşlar bir sorum olacak para sıkıntısı var en kolay yoldan nasıl kazanabilirim ?

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
warband da evlenebiliyon ama ülkene yani hangisini seçersen sadık kalman gerekir ha ayrıca hile ile kazan cok daha kolay oluyo girişte aktif et hileyi de :D oyun güzeldi ama bitirdim sayılır[DOUBLEPOST=1371975847,1371975773][/DOUBLEPOST]oda böyle bi kızla fln görüşüyon başkasıyla evlendirecekler fln diyo düello ediyorsun kız elde etmemin en kolay yolu
git bi düello olan şehire gir orda düelloyu kazan sonra kalede tanış sonra zamanla seni görmek fln istiyo :]

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D ztn ruslar fln var fire and Sword da rusya ve çevresini kapıyo oyun sanki bi tek dışında işviçre :D var

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
En çok kazaklar mı iyi kırım desen eziklerin teki ama bence kazak daha iyi bende kazak mareşaliyim

C

Creeper452

Ziyaretçi
Fire and Sword da Warband daki gibi evlenme yoktur.

Başlarda para kasmanın en iyi yolu ise sığır çalıp kesip etlerini satmaktır.

İyi Oyunlar...
Bir de düşman olduğun köyleri yağmalayıp eşyaları satmaktır.(ilerde).[DOUBLEPOST=1372159509,1372159342][/DOUBLEPOST]Bir de Kırım Hanlığı bende yıkılmak üzere oyunda çok güçsüz yapmışlar.[DOUBLEPOST=1372159583][/DOUBLEPOST]Ve bir soru daha,paranız ne kadar ?[DOUBLEPOST=1372159739][/DOUBLEPOST]
Bende Fire and Sword da şu an Rus Çarıyım :sırıtmak:
Ben de olacağım :sırıtmak: .Yani düşünüyorum.