AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Marka: EVEREST
Model: SGM-X6
Fiyat: 31,90 (Bimeks)
Kutu İçeriği:
1- Mouse
2- Kullanım Kılavuzu-Garanti Belgesi (2 Yıl)
3- Hediye MousePad
DPI Tuşu Sayesinde 1000-1200 ve 1600 DPI Arasında DPI Değiştirebilirsiniz (max. 1600 DPI)
Mouse üzerinde Havalı LEDler Bulunuyor. Üstünden Yeşil-Kırmızı-Mor-Pembe-Sarı-Turkuvaz Renklerini Görüyoruz
Back-Forward Olmak Üzere 2 Kısayol Tuşu Vardır. Tuşlarını Oyun Ayarlarında Özelleştirebilir, yada Browser de İleri-Geri Butonu Olarak Kullanabilirsiniz
Kullanıcı Yorumu(Ben):
Mouse nin Görünümü Çok Havalı. MousePad in den Çok Memnun Kaldım. Ancak Mouseun Üretimde Kullanıldığı Plastiği Birazcık Dandik, elinizi Rahatsız Edebilir ve Çabuk Terletir.Mouse nin Ergonomik Yapısı ve Hassas Klik Tuşları Sayesinde Herkes Beni Hack Sanıyor
Klik Tuşları Kavisli Olduğu için Daha İyi Tıklayabiliyoruz. Ayrıca Mause un Orta Klik (Tekerlek Klik) Tuşu Çok Sert Olduğundan Dolayı Belli Bir Süre Alışmanız Gerek. Elinize Çok İyi Oturduğu İçin Hemen Alışabiliyorsunuz. Ayrıca Makrolu Mouse İsteyenler Kesinlikle Almasın Makro Yoktur 
Resimler ve bir video(Alıntıdır.):
Model: SGM-X6
Fiyat: 31,90 (Bimeks)
Kutu İçeriği:
1- Mouse
2- Kullanım Kılavuzu-Garanti Belgesi (2 Yıl)
3- Hediye MousePad
DPI Tuşu Sayesinde 1000-1200 ve 1600 DPI Arasında DPI Değiştirebilirsiniz (max. 1600 DPI)
Mouse üzerinde Havalı LEDler Bulunuyor. Üstünden Yeşil-Kırmızı-Mor-Pembe-Sarı-Turkuvaz Renklerini Görüyoruz
Back-Forward Olmak Üzere 2 Kısayol Tuşu Vardır. Tuşlarını Oyun Ayarlarında Özelleştirebilir, yada Browser de İleri-Geri Butonu Olarak Kullanabilirsiniz
Kullanıcı Yorumu(Ben):
Mouse nin Görünümü Çok Havalı. MousePad in den Çok Memnun Kaldım. Ancak Mouseun Üretimde Kullanıldığı Plastiği Birazcık Dandik, elinizi Rahatsız Edebilir ve Çabuk Terletir.Mouse nin Ergonomik Yapısı ve Hassas Klik Tuşları Sayesinde Herkes Beni Hack Sanıyor
Resimler ve bir video(Alıntıdır.):