MQN Faction - Rehber Alımı

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
SUNUCU KONUSU

https://forum.gamer.com.tr/konu/mqn...mi-kasalar-menueler-boss-1-8-beta-v-1.357577/

####################################

Sunucumuza 3 adet rehber alıcağız 1 tanesi oyundan 2 tanesini ise forumdan alacağız. Form;

İsim, soyisim:
Skype adresiniz:
Sunucuyu oynadınızmı:
Sunucuyu oynadıysanız nasıl bir sunucu açıklayın:
Küfürbaz, sinirli bir kişimisiniz (kendinizi anlatın):

####################################

Alınan kişilere özel mesaj yoluyla iletişime geçilecektir!

PatetesliPuding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim, soyisim: Gökay Akkoyunlu
Skype adresiniz: Gökay Akkoyunlu
Sunucuyu oynadınızmı: oynamadım denicem sunucunuzu inşallah iyidir
Sunucuyu oynadıysanız nasıl bir sunucu açıklayın: oynamadım sunucuya girince söylerim
Küfürbaz, sinirli bir kişimisiniz (kendinizi anlatın): arasıra küfür ederim samimi arkadaşlarımla küfür ederim sadece ama öyle duramdan her cümlemde etmem küfü özellikle sunucularda etmem ve 1 admin 2 mod 1 baş rehber 3 normal rehber oldum komutları biliyorum

Son düzenleme:

Bilmiyomki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alım devam ediyormu ?

İsim, soyisim:Cemal S.
Skype adresiniz:ecmredfire
Sunucuyu oynadınızmı: evet
Sunucuyu oynadıysanız nasıl bir sunucu açıklayın: Sunucunun resmi komigime gitti onun dışında server spawnı çok iyi aktif oyuncular var gelişecek bir server
Küfürbaz, sinirli bir kişimisiniz (kendinizi anlatın): Sinirli veya küfürbaz biri degilim sabırlıyımdır bundan önce 3 severde rehber 1 serverde mod 1 serverdede reklamcı oldum küfür etmem 7/24 açıgım herkezle ilgilenirim

xJustNothingz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim Soy isim= Mehmet Bozkurt
skype=skype yok facebook var =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
neberin önüne vled yazın
sunucuyu oynadınızmı = suncuda hiç oynamadım ama şimdi kayıt oldum göz gezdirdim güzel sunucu
Sunucuyu oynadıysanız nasıl bir sunucu açıklayın= sunucuda hiç oynamadım ama kayıt olup baktım bir kaç yere güzel bir sunucu
Küfürbaz, sinirli bir kişimisiniz = sunucuda pek küfür etmem samimi olduğm biri olursa arasıra küfür ederim