Mr.Robot İzleyenler Ve Bilgi Almak İsteyenler Buraya

Mr.Robot İzliyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Fsociety

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üstüne Alınan Herkese Merhaba ,
Biz Fsociety ,Biz Unutmayız ,Bizi Bekleyin

Evet Durum Böyle Film Ve Fsociety Hakkında Görüşleriniz Neler ?
Sorularınız Varmı Varsa Neler ?

Heisen_berg

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dizinin ilk sezonunu bitirdim ve aylar sonra çıkıyor 2. si unuttum birçok tarafını.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş anonymoustan çalmışsın biz unutmayız kısmını falan hoş :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmayın şöle antini tukumuku şeyler. "BİZ KORKMAYIZ LÖ" tarzı pek bir anlam içermeyen "ÇOH GİZEMLÜ" şeyler pek ilgi çekmiyor -benim için- Yani forumda nasıl bir şey yapacaksın ? Bilmiyorum benim pek ilgimi çekmedi.

Yinede kendi kişiliğinşe üye olursan (kesinlikle başka bir hesabın vardır. Tahmin ediyorum kim olduğunu) gelir muhabbet ederiz.

Forumlar görüş bildirme yeridir. Bu da benim görüşüm. Animecilerin olayı gibi suyunu çıkartmazsanız benim için sorun yok :)

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anonymous kadar çabulcu bir lamer grubu görmedim. Yaptıkları tek şey sitelere ddos atıp Türkiye'yi tehdit etmek. AyYıldızTeam <3 Bu söylediklerimi SiberAskerler yani AyYıldızTeam Söylüyor :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
3edgy 5me

Matematiksel denklemi:
y = f((x)edgy (x+2)me)

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes Bay Robot izleyip sivil halk direnişi örgütlemeye özeniyor. Realitesini kavrayın açın Satyagraha ne yapmış bakın, IRA ne yapmış bakın. sonra gelin konuşalım civil disobedience, total boycott cart curt. Şakasını da yapıyorsanız birçok insan için bu tip oluşumları değersizleştirdiğinizi fark edin.

Mr. Robot da "Bizi izliyür kapütalüst şişköler" tarzında gaza gelmeye hazır Anarşist kardeşlerimizi ateşleyip paraları cukkalamak için yapılmış bir dizi. John McAfee dinleyin daha korkunç.

(Realite fazla kaçmış olabilir, yarın lys açıklanıyor stres malumunuz.)

Fsociety

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapmayın şöle antini tukumuku şeyler. "BİZ KORKMAYIZ LÖ" tarzı pek bir anlam içermeyen "ÇOH GİZEMLÜ" şeyler pek ilgi çekmiyor -benim için- Yani forumda nasıl bir şey yapacaksın ? Bilmiyorum benim pek ilgimi çekmedi.

Yinede kendi kişiliğinşe üye olursan (kesinlikle başka bir hesabın vardır. Tahmin ediyorum kim olduğunu) gelir muhabbet ederiz.

Forumlar görüş bildirme yeridir. Bu da benim görüşüm. Animecilerin olayı gibi suyunu çıkartmazsanız benim için sorun yok :)
Öncelike Merhaba Dostum Görüşünü Bizimle Paylaştığın İçin Teşşekürler Fakat Benim Yan Hesabım Yok {Bundan Emin Olabilirsin} Hatta Bu Konuyu Derin
Derin Tartışabiliriz Kimi Anime Sever }Kimi Örümcek Adam @Nano_Sensei Bu Sana} Bende Tam Bir Realist Drama Fanıyım Mr.Robot İlgimi Çekti. Ve Bu Hesapla Kurdum Herşeyi Zaten.
İyi Forumlar

Herkes Bay Robot izleyip sivil halk direnişi örgütlemeye özeniyor. Realitesini kavrayın açın Satyagraha ne yapmış bakın, IRA ne yapmış bakın. sonra gelin konuşalım civil disobedience, total boycott cart curt. Şakasını da yapıyorsanız birçok insan için bu tip oluşumları değersizleştirdiğinizi fark edin.

Mr. Robot da "Bizi izliyür kapütalüst şişköler" tarzında gaza gelmeye hazır Anarşist kardeşlerimizi ateşleyip paraları cukkalamak için yapılmış bir dizi. John McAfee dinleyin daha korkunç.

(Realite fazla kaçmış olabilir, yarın lys açıklanıyor stres malumunuz.)
En Son Dağların Arasında Geçen Nehir Resmi Çiziyordum :S

Anonymous kadar çabulcu bir lamer grubu görmedim. Yaptıkları tek şey sitelere ddos atıp Türkiye'yi tehdit etmek. AyYıldızTeam <3 Bu söylediklerimi SiberAskerler yani AyYıldızTeam Söylüyor :)
Biz Anonyuscular Değilizki Kardeşim :) Ben Tam Bir Dramacıyım Ve Mr.Robot İlgimi Çekmişti İzliyorum Ha Şu Söz Konusuda Onuda Biraz Ciddilik Katsın Diye Yaptım
Keyifli Forumlar