Evet Öyle Oldu birçok Yerini Unuttuğumdan dolayı Sezonun Bazı Yerlerini Tekrar İzlemek Zorunda Kaldım.Dizinin ilk sezonunu bitirdim ve aylar sonra çıkıyor 2. si unuttum birçok tarafını.
Rica Ederimkardeş anonymoustan çalmışsın biz unutmayız kısmını falan hoş
Öncelike Merhaba Dostum Görüşünü Bizimle Paylaştığın İçin Teşşekürler Fakat Benim Yan Hesabım Yok {Bundan Emin Olabilirsin} Hatta Bu Konuyu DerinYapmayın şöle antini tukumuku şeyler. "BİZ KORKMAYIZ LÖ" tarzı pek bir anlam içermeyen "ÇOH GİZEMLÜ" şeyler pek ilgi çekmiyor -benim için- Yani forumda nasıl bir şey yapacaksın ? Bilmiyorum benim pek ilgimi çekmedi.
Yinede kendi kişiliğinşe üye olursan (kesinlikle başka bir hesabın vardır. Tahmin ediyorum kim olduğunu) gelir muhabbet ederiz.
Forumlar görüş bildirme yeridir. Bu da benim görüşüm. Animecilerin olayı gibi suyunu çıkartmazsanız benim için sorun yok
En Son Dağların Arasında Geçen Nehir Resmi ÇiziyordumHerkes Bay Robot izleyip sivil halk direnişi örgütlemeye özeniyor. Realitesini kavrayın açın Satyagraha ne yapmış bakın, IRA ne yapmış bakın. sonra gelin konuşalım civil disobedience, total boycott cart curt. Şakasını da yapıyorsanız birçok insan için bu tip oluşumları değersizleştirdiğinizi fark edin.
Mr. Robot da "Bizi izliyür kapütalüst şişköler" tarzında gaza gelmeye hazır Anarşist kardeşlerimizi ateşleyip paraları cukkalamak için yapılmış bir dizi. John McAfee dinleyin daha korkunç.
(Realite fazla kaçmış olabilir, yarın lys açıklanıyor stres malumunuz.)
Biz Anonyuscular Değilizki Kardeşim Ben Tam Bir Dramacıyım Ve Mr.Robot İlgimi Çekmişti İzliyorum Ha Şu Söz Konusuda Onuda Biraz Ciddilik Katsın Diye YaptımAnonymous kadar çabulcu bir lamer grubu görmedim. Yaptıkları tek şey sitelere ddos atıp Türkiye'yi tehdit etmek. AyYıldızTeam <3 Bu söylediklerimi SiberAskerler yani AyYıldızTeam Söylüyor