Mrb bna yrdm edrmsn :? (ergen tarzı yazı opi.)

Yapcanmı :?

• yapcam bekle ama.

Kullanılan: 1 14.3%
  • yapmacam banana git kendin yop. :P

Kullanılan: 6 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    7

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey sen evet sen skript biliyomusun ?,

Ha bu soruyu iyi düşün ve ondan sonra diğer yazdıklarımı oku. yoksa alt kısımda ne gerek var la bunun için gibi şeyler yazma. zaten bu önemli olmasa buraya konu açmazdım... Her neyse ilk olarak ben ne istiyorum şöyle bir şey olucak mesala oyuna
girdim ve oyundan "/saat" yazdım ve ekranıma "19:21" diye bir saat çıktı bu tabii ki'de her saniye güncellenicek ve bu saat oyun içi saat
olucak yani gerçek saat değil yapa bilicek arkdaşlara şimdiden teşşekürler, ._.

(Sunucum için önemli bir sistemin başlangıcı olucak bu saat bilgisi.)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm iyice düşündüm ve cevap veriyorum, hayir. Diğer yazdıklarınıda okudum çünkü vericeğim cevaba göre ne yapip ne yapmicağimi belirtmedin. Ayrica diğelim skript bilmiyorum ne için yapicağini akil edemem ve saçma diyebilirim. Diğelim ki biliyorum yine ayni şekilde saçma bulabilirim. Yada skript bilmediğim halde bunu bir rpg sisteminde sabah olunca dükkanlarin kapanmasini sağlicağin bi sistemde kullanicağin izlemine varabilirim :/.

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm iyice düşündüm ve cevap veriyorum, hayir. Diğer yazdıklarınıda okudum çünkü vericeğim cevaba göre ne yapip ne yapmicağimi belirtmedin. Ayrica diğelim skript bilmiyorum ne için yapicağini akil edemem ve saçma diyebilirim. Diğelim ki biliyorum yine ayni şekilde saçma bulabilirim. Yada skript bilmediğim halde bunu bir rpg sisteminde sabah olunca dükkanlarin kapanmasini sağlicağin bi sistemde kullanicağin izlemine varabilirim :/.
Beni şaşırtın doğrusu :D tebrikler ama şu yanlış hani dükkanlar demişsinya aslında özel madenlerin açılış kapanışı için kullanıcam ._. :cay: :sinsi1:

Yaparımda,laga sebeb olabilir.
Lag sorun değil. sunucu 32 GB lık makinede çalışıcak.

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /saat:
    trigger:
        send player title "&eSaat" with subtitle "&6%world's time%"
Böyle bir şey mi kastettin tam olarak algılayamadım? Oyun içindeki saat derken bu olması lazım.