Mrcraftedman --> Plugin Paketi Ve Açıklamaları [21 Adet][1.5.2]

MrCraftedMAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese MERHABA ! diyerek konuma başlıyorum.
Server kurma çalışmalarındayım. Yazın RAM alınca serverı açacağım. Şuanlık kendi kendime takılıyorum. Sıkıntıdan bazı pluginleri türkçeleştirdim. Plugin listemiz :
-AlphaChest [Sanal chesttir. /chest yazınca oyuncunun chesti açılır. İtemleri kaybolmaz.]
-AuthMe [Serverinizda bence çok önemlidir. Çünkü birçok kişi nick değiştirerek diğerlerinin eşyalarını çalmaya çalışacaktır. Bu plugin ile servera KAYIT olursunuz. Şifrenizi kimse bilemez.]
-SimpleRegionMARKET [Arsaları bununla satarsınız. World Guard ve Vault bu plugin için zorunludur.]
-Auto Save World [Lagtan dolayı mapinizi kaybedebilirsiniz. Bu plugin sizin belirlediğiniz zaman aralıklarında haritayı kaydeder.]
-Citizens 2 [NPC pluginidir. Builder ve canavarlara karşı saldırtabilirsiniz. Bu sayede oyunculara zarar gelmez.]
-Essentials [Serverda olmazsa olmazdır. Bu olmadan neredeyse hiçbir komut olmaz.]
-Essentials Chat [Tam bilmiyorum ama sanırım chat renkleri ayarlamayı sağlar.]
-Essentials Spawn [Spawn bölgenizi seçmeyi ayarlar. /setspawn ile spawn yeri olduğunuz nokta olur.]
-iConomy [Türkçedir. Serverda olmazsa olmazdır buda. Çünkü alışverişi, ticareti bu pluginle yaparsınız.]
-Jobs [Türkçedir. Para kazanmanızı ya da exp kazanmanızı sağlar. Olmazsa olmazlardan biridir.]
-LagMeter [Bu plugin ile serverinizin lag seviyesini /lag yazarak ölçersiniz.]
-LetItRain [İtem yağdırır. /rain [itemismi] diye kullanılır. ]
-Lift [Asansör pluginidir. Çok güzel bir plugin.]
-Lockette [Siz haricinde başka kimse kitlediğiniz fırınları / chestleri kullanamaz. Cheste elinizde tabelayla sağ tıkladığınızda olur. ]
-MotdManager [Baş plugindir. Servera ismi bu plugin ile verirsiniz.]
-QuickShop [Chest Shop dan kat kat kolaydır. Tek yapmanız gereken chesti koyup elinizde itemle SURVIVAL modda sol tıklamak ve chate fiyatı yazmaktır. ]
-SignURLs [Facebook,Youtube,Twitter vb. her adresi bu plgin ile ceste yazarsınız. Oyuncu sağ tıkladığında link chatte gözükür. ]
-Tab Deco [TAB tuşuna basınca listeyi ayarlar. Bu sayede oyuncunun istatistikler / tarih-saat / her türlü şeyi orayayazarsınız.
-Vault [Plugin çakışmasını engeller. ]
-World Edit [OLMAZSA OLMAZ :) Görevini bilmeyen yoktur. ]
-World Guard [OLMAZSA OLMAZ :) World edittende önemlidir. ]

Evet arkadaşlar pluginlerimiz bunlar. Ve işte indirme linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RAR ŞİFRESİ : MrCraftedMAN

MrCraftedMAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eksikler ;
Kod:
Essentials plugini tamamen ayarlanmamış
ChestShop plugini yok
Vb.vb.vb Serveri bunla açmayı denedim 21 plugindede hata veriyor
Lütfen bu plugin paketini sil başka yap veya biraz daha bilgi edin ve yeni bir paket yap

chestshop bile bile koymadım çok ugrastırıyor onun yerine quickshop koydum daha güzel ve bir marketi en fazla 10sn de acıorsun... Chestshopta yok item kodu yok su ismi falan ugrasıosun. Essentials peek anlamam. plugin hataları şundan kaynaklanabilir :
-Quickshop plugininde kayıtlı shoplar bulunabilir
-Essentials ta warplar vs....
-Tab decodada aynen kayıtlı şeyler vardır. Özür dilerim.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
chestshop bile bile koymadım çok ugrastırıyor onun yerine quickshop koydum daha güzel ve bir marketi en fazla 10sn de acıorsun... Chestshopta yok item kodu yok su ismi falan ugrasıosun. Essentials peek anlamam. plugin hataları şundan kaynaklanabilir :
-Quickshop plugininde kayıtlı shoplar bulunabilir
-Essentials ta warplar vs....
-Tab decodada aynen kayıtlı şeyler vardır. Özür dilerim.
Sorun çıkamadan önce kendin test etmen lazım ki karşı taraf konuna saygı duysun yoksa senin gibi binlerce kişi var. Bir farkın olsun Yaptığın dosyalarda değişikleri konu düzenle diyerek güncellemeler diye bir yan başlık yapabilir veya baştan yeniden yazabilirsin şimdi yorumun altına belirmek güzel oldumu sence ?

Edit:
Bende bir kusur işlemişim ARKADAŞLAR LÜTFEN ESKİ KONULARA MESAJ YAZIP YERİNDEN HORTLATMAYIN BİRİSİ YAZMIŞ Bende yeni konu diye alta yorum yazmışım Artık anlayın bea

Son düzenleme:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yazın RAM alınca nasıl açacaksin :(

Adam Metro Ethernet takılıyor galiba :D