Mucizecraft.nitrado.net </ Faction / PVP /> Gizemli Sandik ve kutu eklendi /Alim Var/ 1.7 - 1.8 /<

iGorkem

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Tam Bir Para İçin Açılmış Server Serverde Emek Desen Emek Yok Ve Kurucular Herkesi Aşşağılıyor REZİLLER

MucizeMetin

Ölüm Ve Yaşam Arasındaki Kişi
En iyi cevaplar
0
Tam Bir Para İçin Açılmış Server Serverde Emek Desen Emek Yok Ve Kurucular Herkesi Aşşağılıyor REZİLLER
Buna dair bir ss varmı yada bir kanıt hiçbir arkadaşı azarlamadım haklı olan haklıdır bizim gözümüzde yeni hesap açmışın gerçekten ne dediğini bilmiyorsun

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek yoksa oynama zorla oyna diyen yok.

Bu arada yorumumuda belirteyim Sunucuda açık bir yetkili eksikliği var bence ve buildler çok kötü. Havada uçuşan küfürler o bu şu bu avatar sunucusuna düzgün bir rehber sistemi gerekiyor /warp bilgi felan olsa yada oyunda aktif bir rehber olsa (Olsa bile üşenmeden anlatsa) çok iyi olur bence.

Skypeden metin.kaan5 'e gönderdiğim istek te hala kabul edilmemiş...

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MUCIZECRAFT
Girmeden önce iki kere düşünün :)

Merhaba;
Benim kim olduğumu bazı kişiler bilir lakabım: "iMamiReyiZ" ile bu açıklamayı yapıyorum!
1 Bu sunucuya girmeden önce 2 kere düşünün lütfen )
> Sunucuda çok eksik var evet aşağıdaki fotoğrafta buna bir örnek. Sunucu parça parça ayrılmış sahibi ise SUNUCU BENİM!! diye bağırtıyor.
> Peki neden 2 kere düşünün?, çünkü bu kurucumuz vip alan kişilerin yardımları olduğunda skypede rezil ediyor video çekiyor sonra yapıyor.
> Neden böyle düşünüyorum, kitlesi küçük sövüşcü 2 laf ettimmi "skype gel lan" diyip kavga başlatan bir toplum.
> Çocuk olabilir. Buna hepimiz hak gösteriyoruz çocuklarda oynasın EGO 'ya örnek olmadan diyelim benim sunucum çocuktanda olsa en fazla 3-4 skype sövüşcüsü vardır.

FOTOĞRAF:
- Lobideki motd yazısı ve oyunlar ahaha.

2 Diğer sunucuların ve bu sunucuların farkı ( örneğin SkyBlock , Avatar )
> Bu hub sunucuda skyblock'ta var evet! Var. Güzel bir şey fakat buna emek vermişlermi üstüne üstlük /kit spawner yapıp oyuncu çekmek için yeni bir bahane üretmişler sonra türkiyemiz gelişmiyor gelişmiyor çıldırıcağım.
> Burda göreceğiniz fotoğraflar sizin benim düşüncemle aynı olabileceğine inanıyorum.

Betacraft ın düzenle demiş olduğu skriptleri düzenlememiş bari çaktırmadan silsinler bunu!

Reklamınız bol olsun arkadaşlarım :cay:

Avatar chat prefixleri ve "sıcak diye adlandırdığınız sohbet ortamı"

Düzenlemediğiniz bir plugin:

Daha türkçe karakterlerimizden erindiğiniz bir giriş motd'u :bayrak:

BC = B)eta C)raft :pof: İşte zalim halimiz zaliiiim

Özellikle &8&l[MucizeCraft&8&l] Diye motd ahaha bana özenmişsiniz ama böcerememişsiniz.

Son mesajlarım;
Bu sunucuya girmeden önce 2 sefer düşünün. Sonra girin. Bu konunu sahibi INKAR edicek %99 eminim. Fakat neyse artık geçti bu ifşadan sonra girecek kişiler düşünsün.
Ve birde önceki hub sunucuda milletin emeği gittiği gibi bununda gidicek :şapka:

DoritosESP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server gayet guzel ve kolay ama yani sira build pek iyi deyil orbeyin lapis ve market kisimlari ama sw her yonuyle guzel tecrubeli builder ariyorsaniz AtakanPvP ismimle serverinizde yer almaktayim. Iyi oyunlar dilerim.