Muco Devleti'nden Görüntü - 3

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaç yıl oldu kardeşim söylede bilelim :) orda bir sürü becone saydım. ve becone cıkalı yıl bile olmadı. ne kadar uraşırsan uraş o kadar witherı survivalda kesemssin. ve serverda oynadıgını görüyorum pluginler filen var buda world edit kullandıgnı kesinleştirir
Tahmin edin kaç yıl oldu?

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaç yıl oldu kardeşim söylede bilelim :) orda bir sürü becone saydım. ve becone cıkalı yıl bile olmadı. ne kadar uraşırsan uraş o kadar witherı survivalda kesemssin. ve serverda oynadıgını görüyorum pluginler filen var buda world edit kullandıgnı kesinleştirir
Niye adam belki günde 7-8 saat bilgisayardadır?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk bu fotoğrafları paylaşırken hatırlıyorum ( muco devleti resimleri-1 gibi birşeydi)4-5 ay olmuş üzerine.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Acaba alım varmı serverde bende kendi devletimi yapsam yada sana yardımcı olsam ?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası burdaki resimler survivalda yapılmayacak kadar zor
ayrıca @komandoyusuf doğru söylüyor ''kaç yıl oldu kardeşim söylede bilelim :) orda bir sürü beacon saydım. ve beacon cıkalı yıl bile olmadı.''
Ve her wither kesişinde nether star gelmez kardeşim nadiren düşer ve şans olayı 1.9.0 da ekleneceği düşünüyor şansın bile olmayacak ve sen bu kadar wither kestin bir kaç tane daha ayrıntı var bu da survival da yapmanı dahada imkansız hale döndürüyor. Serverdesin belki w.e kullandın .!?

Yani aşırı ayrıntı verirsen bize,o zaman aaa bu survivalda yapmış deriz.

------
Çok karışık buldum ama idare eder

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival de yapılabilir neden yapılmasın hiç görmediniz mi ?
The2SGaming'in survivalini izleyin
Jahrein'in survivalini izleyin
Ona da inanmıyorsanız EthosLab'ın survivalini izleyin ?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
1.7.2 yada 1.5.2 kullanıyorsan serverini söyle geleyim heykel yapabilirim ben sana.
ag adi:baslicamlaboleaga
sifre: 123[DOUBLEPOST=1387478325,1387478279][/DOUBLEPOST]
Dalga değil cidden

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaklaşık 1 yıllık.[DOUBLEPOST=1387478386][/DOUBLEPOST]
Açıkçası burdaki resimler survivalda yapılmayacak kadar zor
ayrıca @komandoyusuf doğru söylüyor ''kaç yıl oldu kardeşim söylede bilelim :) orda bir sürü beacon saydım. ve beacon cıkalı yıl bile olmadı.''
Ve her wither kesişinde nether star gelmez kardeşim nadiren düşer ve şans olayı 1.9.0 da ekleneceği düşünüyor şansın bile olmayacak ve sen bu kadar wither kestin bir kaç tane daha ayrıntı var bu da survival da yapmanı dahada imkansız hale döndürüyor. Serverdesin belki w.e kullandın .!?

Yani aşırı ayrıntı verirsen bize,o zaman aaa bu survivalda yapmış deriz.

------
Çok karışık buldum ama idare eder
Doğru we kullandım bazen hilede yaptım ama genellikle survival oynadım. Bazen eşya aldığım olmuştur.[DOUBLEPOST=1387478437][/DOUBLEPOST]
Acaba alım varmı serverde bende kendi devletimi yapsam yada sana yardımcı olsam ?
Tabikide
ag adi: baslicamlaboleaga
şifre: 123
Devlet kurma veya benim devletimde calisabilirsin.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1387478325,1387478279][/DOUBLEPOST]

.[DOUBLEPOST=1387478386][/DOUBLEPOST]

Doğru we kullandım bazen hilede yaptım ama genellikle survival oynadım. Bazen eşya aldığım olmuştur.[DOUBLEPOST=1387478437][/DOUBLEPOST]
Şimdi Tam Senlik bir konu oldu ben tek bunu istiyordum yani böyle ben bazen zorlarım eğer küçük bir parça vermemişse verir
yani ben normalde sevdim düzenide sevdim ama bir tek eksik bir bilgi verdin diye düşündüm öyle yazdım :)

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan sonra konu açarken lütfen hile kullandıgını belirt survival filen yazma :) Eksik bilgi vermeyelim.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ag adi:baslicamlaboleaga
sifre: 123[DOUBLEPOST=1387478325,1387478279][/DOUBLEPOST]

yaklaşık 1 yıllık.[DOUBLEPOST=1387478386][/DOUBLEPOST]

Tabikide
ag adi: baslicamlaboleaga
şifre: 123
Devlet kurma veya benim devletimde calisabilirsin.
Gelebilir miyim?