Mucosoft Devleti Haritaları

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İyi Güzelde Kardeşim İnsan Hep Tahta ve Taş mı Kullanır ?
Hadi Kullandın Diyelim Hiç Birinin Diğerinden Farkı Yok İnsan Az Özen Gösterir Oynayıp Yapmış Olmak İçin Değil Oynayıp Gelişmek Ve Zevk Almak İçin Oynamalısın
Böyle Bize Sadece Zaman Kaybı Olan Yapılarınla Yaptığın Şehrini Gösterip Övünerek Bir yere Varamazsın
Buradaki İnsanlar Şehrin Genişliğine Değil İçindeki Yapıların Güzelliğine Bakarlar

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
İyi Güzelde Kardeşim İnsan Hep Tahta ve Taş mı Kullanır ?
Hadi Kullandın Diyelim Hiç Birinin Diğerinden Farkı Yok İnsan Az Özen Gösterir Oynayıp Yapmış Olmak İçin Değil Oynayıp Gelişmek Ve Zevk Almak İçin Oynamalısın
Böyle Bize Sadece Zaman Kaybı Olan Yapılarınla Yaptığın Şehrini Gösterip Övünerek Bir yere Varamazsın
Buradaki İnsanlar Şehrin Genişliğine Değil İçindeki Yapıların Güzelliğine Bakarlar
Ben böyle zevkli oynuyorum belki. Önceden sadece tahta diyorsunuz, şimdi taş tahta, yakında tüm blokları kullanınca da güzel değil dersiniz her şeye bir şey bulursunuz. Ben böyle keyif buluyorum size ne.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben böyle zevkli oynuyorum belki. Önceden sadece tahta diyorsunuz, şimdi taş tahta, yakında tüm blokları kullanınca da güzel değil dersiniz her şeye bir şey bulursunuz. Ben böyle keyif buluyorum size ne.
Devam Et Yoluna :p

BeyazOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam Büyük İyide Buildlik Fail pnp İstersen Benim Buildlik Güzel Geliştirebiliriz Ama İstemezsen Evlere Biraz Kuvars Kat .)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada da çıktın karşıma mücüüü :D Burada da yönetici olup banlıyım mı seni :D Şaka bir yana sağ kesimde Türkiye'ye benzer bir bölge var.