Mucosoft Devleti Serisi - 6 (35 Fotoğraf)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
UYARI:
Eğer aşağıdaki ekran görüntülerini göremiyorsanız bu sorun, dosyaları bu sefer siteme kaydettiğim için SafeDNS olduğu için DNS kaynaklı bir sorundur. DNS'nizi kapatıp deneyin veya Chrome kullananlar için ZenMate açın.

Geçen ki seriden 10 Fotoğraf daha fazla bu sefer ve daha gelişmiş. Gelipte basit demeyin gelişmelere bakın önce eski serilerle karşılaştırın yani.
İNŞAATLAR:

Sinema Salonu:

Kayak Merkezi:

Hristiyanlar:

Firizen16 İle Evim:

KÖYLER:

MARKET:

Reklam Panosu:

HARİTA:

Belediye Çalışıyor:

Yahşi Batı:

OTOYOL ÇALIŞMASI:

Ev Verdik Birine:

Zaman Makinesi Yaparkene:D

Yollardaki Güzellik:

Buralar Önceden Bildiğiniz Ormandı(Forest):

Demir yol çizgide yakışmış dimi bi değişiklik farklılık oldu. Hepsini harcamıyom bitmesini istemiom :D
Evimiz:

İşte O An Geldi. Bu arada az önceki gördüğünüz zaman makinası değildir bu multiverse core ile yapacağım zaman makinası, yani yedek haritalar çıkarıyorum mapın eski ve yeni halini görebilecek üyeler:

Evimin İçi:

Yine İnşaat:

Allah Rahmet Eylesin:

O arkadaş malesef öldü. Zaten yaşı da küçük çok yaramaz biriydi. Öldü o.
Yine Köy:

Metropolis Yapıyorum:

Son düzenleme:

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resimler gözükmüyor . '' Resim '' imlecine tıklayıp url'i yapıştır derim ya da hizliresim.com ' dan yükle .

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Resimler gözükmüyor . '' Resim '' imlecine tıklayıp url'i yapıştır derim ya da hizliresim.com ' dan yükle .
Yok benim sitem ara sıra çöküyor site belki ondandır düzelir.
Edit: Anladım benim sitede DNS koruması var. SafeDNS diye. Şimdi ben DNS'yi değişince konudaki resimlerde gitmiş neden bana bağımlıysa zaten:D DNS'yi otomatik yaptım resimler düzeldi. Bazen site çöküyor sorun olursa düzeltirim zaten.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
İlk zümrüt mü hatırlamıyorum ama 15 Nisan'da Extreme Hills'e inmiştim düşündüm ve zümrüt bulmak hiçte zor değil. 3-5 tane buldum yani. Hiç gerek yok köylüler 19 buğdaya veriyorlar sandıktaki buğdayların hepsini köylülere versem zümrüt zengini olurum:D Zümrütün değeri düşer diye yapmıyorum:D

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayağı merak ettim hala açılmıyor bende resimler . hizliresim.com 'dan yüklesen :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
O tabloları değiştirmek için hangi plugini kullanıyorsun?
FramePicture[DOUBLEPOST=1398017726,1398017668][/DOUBLEPOST]
Aşmışsın kendini inşallah daha iyi gider bravo kardeşim.
Evet, hatta bu gün başladığımız yeni inşaat AVM veya Mucosoft Alışveriş Merkezi ile Mucosoft Dünyası'nın en büyük binasını yapacağız. Şu an temelini hala atıyoruz o kadar büyük ki:D Şu an düşündüklerim:
* Cafeler, parklar, açık hava parkları
* Alışveriş Merkezleri, Süper Marketler, marketler
* Mağazalar, oyun merkezleri vs.
Şimdilik bunları düşünüyorum...
1 ayda biter heralde her gün geliştireceğiz.