- En iyi cevaplar
- 1
MUCOSOFT DEVLETİ GELİŞİYOR!
Tanıtım Konusu:
Evet arkadaşlar, Mucosot Devleti'nin bu gün size daha farklı bilgilerini vereceğim birazda bir kaç özelliklerinden bahsedeceğim.
Mucosoft Devleti, kurulalı yaklaşık 1 yıl oldu ama gelişmesi hızlı oldu. Tünelinden trenine, şehrinden köyüne, kasabasından fırınına, marketinden mağazalarına her şey var.
Şimdi size Mucosoft Devleti'nden bir kaç özelliklerini bahsedeyim:
TARIM:
Mucosoft Devleti'nde tarıma önem gösterilir. Her şehir kasaba veya bölgede küçükte olsa bir tarım arazisi olur.
Genellikle buğday tarımı yapılır.
EKONOMİ:
Mucosoft Devleti'nde, değerli madeni eşyalar ucuza satılır. Çünkü fazlasıyla vardır. Ama biz yinede klasik Minecraft tarzında elmas çok olsa bile en ucuzundan(demir) en pahalısına(zümrüt) veya en azından en çoğuna doğru sıraladık öyle fiyat listesi belirledik. Ama fiyatlar tavan noktasına kadar düştü ve yavaş yavaş yeniden yükseliyor.
Sebeb: Ekonomi iyileşti, zenginleşti.
Diğerlerini bilemiyorum ama zümrüt elimizde sadece 3 adet var.
TEKNOLOJİ:
Teknoloji, bizde çok gelişmiş olmasa da basit teknolojiler vardır. Yavaş yavaş gelişmektedir.
Kullanıcıların Yaptıkları:
Bu aralar yeni projemiz olan madene tren yolu projemizi geliştirdik:
En fazla 3 kişiliktir.
NÜFUS VE KENTSELLEŞME:
Nüfusumuz 2 milyonu aşmıştır. Apartmanlar yapmaktayızdır yukarıdaki fotoğraftada gördüğünüz gibi.
ULAŞIM VE TREN YOLLARI:
Tren yolundan çok normal yollar vardır. Normal yolda genellikle taş tuğla kullanılır.
Son olarak ta küçük bir kısım:
World Painter:
Buda 3D Hali:
Mucosoft Devleti Bunları Biliyor muydunuz?
Uzunluk: 2736 blok - 171 chunks
Genişlik: 1792 blok - 112 chunks
Alan: 2712064 blok - 10594 chunks
Bir Video:
Tüm videolar için beni takip edin.
Tanıtım Konusu:
Evet arkadaşlar, Mucosot Devleti'nin bu gün size daha farklı bilgilerini vereceğim birazda bir kaç özelliklerinden bahsedeceğim.
Mucosoft Devleti, kurulalı yaklaşık 1 yıl oldu ama gelişmesi hızlı oldu. Tünelinden trenine, şehrinden köyüne, kasabasından fırınına, marketinden mağazalarına her şey var.
Şimdi size Mucosoft Devleti'nden bir kaç özelliklerini bahsedeyim:
TARIM:
Mucosoft Devleti'nde tarıma önem gösterilir. Her şehir kasaba veya bölgede küçükte olsa bir tarım arazisi olur.
Genellikle buğday tarımı yapılır.
EKONOMİ:
Mucosoft Devleti'nde, değerli madeni eşyalar ucuza satılır. Çünkü fazlasıyla vardır. Ama biz yinede klasik Minecraft tarzında elmas çok olsa bile en ucuzundan(demir) en pahalısına(zümrüt) veya en azından en çoğuna doğru sıraladık öyle fiyat listesi belirledik. Ama fiyatlar tavan noktasına kadar düştü ve yavaş yavaş yeniden yükseliyor.
Sebeb: Ekonomi iyileşti, zenginleşti.
Diğerlerini bilemiyorum ama zümrüt elimizde sadece 3 adet var.
TEKNOLOJİ:
Teknoloji, bizde çok gelişmiş olmasa da basit teknolojiler vardır. Yavaş yavaş gelişmektedir.
Kullanıcıların Yaptıkları:
Bu aralar yeni projemiz olan madene tren yolu projemizi geliştirdik:
En fazla 3 kişiliktir.
NÜFUS VE KENTSELLEŞME:
Nüfusumuz 2 milyonu aşmıştır. Apartmanlar yapmaktayızdır yukarıdaki fotoğraftada gördüğünüz gibi.
ULAŞIM VE TREN YOLLARI:
Tren yolundan çok normal yollar vardır. Normal yolda genellikle taş tuğla kullanılır.
Son olarak ta küçük bir kısım:
World Painter:
Buda 3D Hali:
Mucosoft Devleti Bunları Biliyor muydunuz?
Uzunluk: 2736 blok - 171 chunks
Genişlik: 1792 blok - 112 chunks
Alan: 2712064 blok - 10594 chunks
Bir Video:
Son düzenleme: