- En iyi cevaplar
- 1
Bizim konularımız tartışma yaratır, üstüne böyle 1000.mesaj filan olurMesajım 999 bunla 1000 oldu hayırlı olsunbu konuda mı olacaktı ya :'(
Bizim konularımız tartışma yaratır, üstüne böyle 1000.mesaj filan olurMesajım 999 bunla 1000 oldu hayırlı olsunbu konuda mı olacaktı ya :'(
Mucosoft vay be bende ilk yorumumu bu konuya yapacağımı hiç düşünmezdim
Hayatımda en çok güldüğüm video bu olmuştur heraldevideosu varken ne sssi[DOUBLEPOST=1390418155,1390418113][/DOUBLEPOST]
Sen nerden buldun siteyi, Google'dan arattında mı buldunSite logosu yeter yav
![]()
Daha katılamazsın süresi doldu. Çoktan oldu. Mucosoft 10 çıktı siz 8. sürüme yorum yapın halaKatılıyorum
Şimdi fark ettim fakat hiçbir yerde yokDaha katılamazsın süresi doldu. Çoktan oldu. Mucosoft 10 çıktı siz 8. sürüme yorum yapın halaserinin final sürümüydü 10. sürüm.
Google'a Mucosoft 10 yazınca çıkıyorya 2. sıradaki olan. Nasıl hiçbir yerde bulamadın?Şimdi fark ettim fakat hiçbir yerde yok
Beni anlamadın ben resimlerden söz ediyorumGoogle'a Mucosoft 10 yazınca çıkıyorya 2. sıradaki olan. Nasıl hiçbir yerde bulamadın?
Sitesinde resimler var görmedin mi?Beni anlamadın ben resimlerden söz ediyorum
sitenin linkini atSitesinde resimler var görmedin mi?
Heh sonrada yetkililer bir şey derler ömden atıom. Siteyi nasıl bulamadın ya google a yazsan çıkıyordu neyse atıom.sitenin linkini at