Açık mübarek var mı yazışcak?
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Biz Burada Yarışmıyoruz Mübarekçe Konuşup Kaynaşıyoruz .Zaaa hala benim konumu geçemediniz xD -Alper (Red_)
Alper benim hesaba girmiyor artık xDBiz Burada Yarışmıyoruz Mübarekçe Konuşup Kaynaşıyoruz .
Yav Kardeşim Girsede Girmesede Bana ne Len ? Gelip Konumu Gereksiz yere Kirletmeyin 50 sayfa Saçmaladık o Konuyumu geçemiyecez biz sadece usul usul mesaj kasmadan konuşuyoruz.Alper benim hesaba girmiyor artık xD
İyi sana ne olsun o zaman. Kendi yapmadığım bir şey yüzünden yargılanmaktansa...Yav Kardeşim Girsede Girmesede Bana ne Len ? Gelip Konumu Gereksiz yere Kirletmeyin 50 sayfa Saçmaladık o Konuyumu geçemiyecez biz sadece usul usul mesaj kasmadan konuşuyoruz.
Hesabına Sahip Çık O Zaman.İyi sana ne olsun o zaman. Kendi yapmadığım bir şey yüzünden yargılanmaktansa...
Hesabı ben verdim çocuk mağdur olmasın diye. Ama anlayışsız insanlar da varmış demek ki de böyle durumlarla karşılaşıyorumHesabına Sahip Çık O Zaman.
Karşılaşırsın Gelip Konuda Saçma Şeyler Yazamaz Şimdi Get Out HEREHesabı ben verdim çocuk mağdur olmasın diye. Ama anlayışsız insanlar da varmış demek ki de böyle durumlarla karşılaşıyorum![]()
Saçma bir şey olduğunu senden başka ima eden kimse yokKarşılaşırsın Gelip Konuda Saçma Şeyler Yazamaz Şimdi Get Out HERE
Yav bi Git .-.Saçma bir şey olduğunu senden başka ima eden kimse yok![]()
Sıkışınca git oluyor. Zaten gidiyorum işim olmaz anlayışsız insanlar ile...Yav bi Git .-.
Yav he he.Sıkışınca git oluyor. Zaten gidiyorum işim olmaz anlayışsız insanlar ile...