- En iyi cevaplar
- 0
Belirttim zaten yanlış yazdığı mı.yanlış yazmışsın...
Belirttim zaten yanlış yazdığı mı.yanlış yazmışsın...
o ha yine o adam yok adamdeğil nesin lan senyanlış yazmışsın...
Bunu yapmayacaktın geliyooooooooooooooooooooooooooo...SAKUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NayurrrrBunu yapmayacaktın geliyooooooooooooooooooooooooooo...
sşldum .sNayurrrr
Kim? O GIF'Te ki mi? Orada o çocuğu dondurmuşlardı erittikten sonra da o gelip ''Buraların nasıl oraların iyi olsun'' falan diyip oynaşıyordubundan nefret ediyorum azgin kadin oluyo![]()
ÇüşKim? O GIF'Te ki mi? Orada o çocuğu dondurmuşlardı erittikten sonra da o gelip ''Buraların nasıl oraların iyi olsun'' falan diyip oynaşıyordu[DOUBLEPOST=1407621200,1407621084][/DOUBLEPOST]Boş boş dolaşma gel buradayız biz. @AxcelaD
Yeah. Hayatım da gördüğüm en şanslı çocuk lan O. O kız gibi onu isteyen 5 - 6 kız daha var ha son olarak 7'idi
Hayır.Annem burda lanBestia'ya özelden bana @HeavenZ 'in attığı gifi atıcam![]()
Biz Çok Şansisiz.Yeah. Hayatım da gördüğüm en şanslı çocuk lan O. O kız gibi onu isteyen 5 - 6 kız daha var ha son olarak 7'idi[DOUBLEPOST=1407621322,1407621286][/DOUBLEPOST]
Hayır.Annem burda lan![]()
Ben O çocuk yerin de olsam aslın da daha şanslıyım çünkü ben bir Müslümanım ve 4 kişi ile evlenme hakkıım var B)Biz Çok Şansisiz.![]()
Nasıl var.Ben O çocuk yerin de olsam aslın da daha şanslıyım çünkü ben bir Müslümanım ve 4 kişi ile evlenme hakkıım var B)
müslümallık denir onaNasıl var.
Elhamdurillah bende Müslümanim.