Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
müslümallık denir ona
Keşke O çocuk gibi olsa hayatım yani bir anda öyle değişse de aynı kişilerle öyle bir şey yaşasam :alay:[DOUBLEPOST=1407621561,1407621521][/DOUBLEPOST]
müslümanlar 4 kişiyle evlenebiliyor mu?
Aslın da bu eskiden kalan bir şey ve 4 kişiyle evlenmemize müsade var fakat yeni modern çağ da böyle bir şey yok O çok eski çağlardan kalma bir şey.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@unknown name sen hristiyan değilsin hristiyanalr ters haç işareti kullanmazlar onun şeytanlarla bir alakası vardı ama tam hatırlamıyorum.

En iyi cevaplar
0
Keşke O çocuk gibi olsa hayatım yani bir anda öyle değişse de aynı kişilerle öyle bir şey yaşasam :alay:[DOUBLEPOST=1407621561,1407621521][/DOUBLEPOST]
Aslın da bu eskiden kalan bir şey ve 4 kişiyle evlenmemize müsade var fakat yeni modern çağ da böyle bir şey yok O çok eski çağlardan kalma bir şey.
evet bugün araplarda görüldüğü gibi

birinin şunu demesini bekliyorum grçk mlsmnlık o dgl .s .s

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
şunu unutma türkler savaş zoruyla girdi bu dine cengiz han sağolsun arapları baya tokatladı ama müslümanlığı türklere yayılmasını engelleyemedi
Yok öyle bir şey ünlü Türk tarihçileri TV'de kitaplardan falan kanıtlar göstererek yalanladı onu.[DOUBLEPOST=1407622045,1407622006][/DOUBLEPOST]
Tanrının varlığını nasıl ispatlayacaksınız :p
Al eline bıçak kes atar damarını öleceksin ve ölmeye yakın olacaksın o arada bir şeyler görürsen anlarsın.
Tek vereceğim cevap bu çünkü tanrının varlığını sorgulayan bütün körler gözlerini bağlayıp ta konuşuyorlar!