Emir77
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Millet!
Herkes Soruyordur,Gece Gece Bu Saatte Napıyorsun? Diye. Aslında Haklılar,Saat Olmuş 00:05 Ben Hala Zıbarmadım. Neyse! Gelelim Konumuza!
Başlıkta Belirttiğim Gibi ''Müziği Ve Ayrıca Dubstep'i Sevenler Doluşun!'' !!
Bu Konuyu Koymamın Amacı; Müzikle Daha Tanışamayanlar Ve Tanışanlar İçin Müziğin Anlamını Göstereceğim. Pardon! Göstermeyeceğim,Göstereceğiz!
Şimdii Gelelim Asıl Konuya:
> Lütfen Sevdiğiniz Ve Önerdiğiniz (Dubstep Öneririm) Müzikleri Yorum Olarak Paylaşmanızı İstiyorum.
Neden Böyle Birley Yapıyorsun ?
Nedenmi? Çünkü Sevdiğimiz Müziklerin Başkalarının Da Bilmesi, Sizi Mutlu Etmezmi? Ayrıca DubStep'i Çok Severim Umarım DubStep'den Yanasınızdır.
Saçma Saçma Türk Sanat Müziği Filan Koymayın Gece Gece Güldürmeyin.
Herneyse! Yorumlarınızı Bekliyorum!
(Sayın Moderatörlerimiz,Umarım Konuyu Sabitlersiniz,Hit Yaparsa Iyi Olur
)
Herkes Soruyordur,Gece Gece Bu Saatte Napıyorsun? Diye. Aslında Haklılar,Saat Olmuş 00:05 Ben Hala Zıbarmadım. Neyse! Gelelim Konumuza!
Başlıkta Belirttiğim Gibi ''Müziği Ve Ayrıca Dubstep'i Sevenler Doluşun!'' !!
Bu Konuyu Koymamın Amacı; Müzikle Daha Tanışamayanlar Ve Tanışanlar İçin Müziğin Anlamını Göstereceğim. Pardon! Göstermeyeceğim,Göstereceğiz!
Şimdii Gelelim Asıl Konuya:
> Lütfen Sevdiğiniz Ve Önerdiğiniz (Dubstep Öneririm) Müzikleri Yorum Olarak Paylaşmanızı İstiyorum.
Neden Böyle Birley Yapıyorsun ?
Nedenmi? Çünkü Sevdiğimiz Müziklerin Başkalarının Da Bilmesi, Sizi Mutlu Etmezmi? Ayrıca DubStep'i Çok Severim Umarım DubStep'den Yanasınızdır.
Saçma Saçma Türk Sanat Müziği Filan Koymayın Gece Gece Güldürmeyin.
Herneyse! Yorumlarınızı Bekliyorum!
(Sayın Moderatörlerimiz,Umarım Konuyu Sabitlersiniz,Hit Yaparsa Iyi Olur