Bulamadım, yok sanırım. Ama yinede kendin bir bakabilirsin.Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi bana şöyle bir skript lazım :
Müzik Aç yazınca 13 adlı disk oynatılıcak
Müzik kapat yazıncada o müzik durucak
yardım edebilirmisiniz?
NoteBlockAPI + icJukeBoxBana da lazım bir tane. Mehter aç dediğimde açmalı. Keşke minecraft bunu desteklese![]()
Kimsenin .nbs dosyasını yaptığını sanmıyorum ama İstiklal Marşını görmüştüm araştırabilirsin, eğer bulamazsanda kendin yapabilirsin Note Block Studio ile.Nasıl yani??? Mehter açılıyormu la?
Buldum senin için::Teşekkürler.
Ben bunu bilmiyordum iyi oldu istediğim bir kaç müzik vardı teşekkürler.İstediğiniz her müziği çevirebilirsiniz. Bunun için tek tek yapmaya gerek yok. NoteBlockStudio uygulamasını indirip müzikleri .midi uzantısından otomatik olarak .nbs haline çevirebilirsiniz, başarılar.
Rica ederim, başarılar.Ben bunu bilmiyordum iyi oldu istediğim bir kaç müzik vardı teşekkürler.![]()
Artık NoteBlockAPI Ye Gerek Yok.Bulamadım, yok sanırım. Ama yinede kendin bir bakabilirsin.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
NoteBlockAPI + icJukeBox
Skriptte vardı diye cevabını vermiştim skunity den bakabilirsin bulamadım ben.Arkadaşlar benim yapmaya çalıştığım şey ne siz neler veriyorsunuz
/müzik aç yazınca 13 adlı disk çalıcak
/müzik kapat yazınca kapatıcak o müziği bu ya