Müzik Cd si Oynatma Skripti..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi..
Sunucudaki tüm oyunculara müzik cd si oynatmak için ne yapmalıyım-Minecraftın kendi müzik cdleri.... ?Skriptini yazarsanız sevinirim.. (tüm oyuncular sürekli duyabilmeli..)..
Yada plugin varsa link atarsanız harika olur (bulamadım)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Şimdi şöyle bir şey var, oynattığın müzik oyuncular yürür ise sesi gidiyor nedenini henüz çözemedim.
Kod:
loop all players:
execute console command "/playsound %loop-player% record.13"

on command "/oynat":
execute console command "/playsound all players record.13"

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların 300x300 lük harita içinde bu diski duyabilmeleri gerekiyor.. Bu müziğin kaybolmasını engellemenin yolu yokmu?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
mc nin kendi müziklerini skriptle calıstırmak mümkün değilmi? disklerden söz etmiyorum.. Oyunun kendi piyanovari müzikleri..

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun gibi bir şey ile olabilir. Ses bittikçe yenilemen gerekli olduğundan 20 yerine başka bir sayı yazabilirsin.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
On game start:
loop all players:
execute console command "/playsound %player% record.chirp"
wait 60 real second
execute console command "/playsound %player% record.11"
wait 700 real second
execute console command "/playsound %player% record.cat"

böyle bir şey yaptım.. Tabi şu hatayı alıyorum...:
there is no player in on game start eventt[DOUBLEPOST=1430151278,1430148340][/DOUBLEPOST]herhangi bir fikri olan ?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
teşekkürler..
Bu arada plan b ye geçtim.. Zaten müzik cdleri ufak bir alanda oynuyor.. Bu nedenle direk oyun müziğini oyuncu üstünden çaldırmaya çalışıyorum..[DOUBLEPOST=1430158073,1430156845][/DOUBLEPOST]
Normalde ben onu Eklenti olarak yazmıştım, istiyorsan Eklenti halinde atabilirim.. Yani skript değil...
valla iyi olur.. Fakat oyun müziklerin komutu girer girmez kesin olarak çalıştırıyormu?

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
teşekkürler..
Bu arada plan b ye geçtim.. Zaten müzik cdleri ufak bir alanda oynuyor.. Bu nedenle direk oyun müziğini oyuncu üstünden çaldırmaya çalışıyorum..[DOUBLEPOST=1430158073,1430156845][/DOUBLEPOST]
valla iyi olur.. Fakat oyun müziklerin komutu girer girmez kesin olarak çalıştırıyormu?
Evet... Yanlız müzik adı, müzik cdsinin id'sine göre belirleniyor maalesef, o da sorun olmaz sanırım sana..