loop all players:
execute console command "/playsound %loop-player% record.13"
on command "/oynat":
execute console command "/playsound all players record.13"
Yolunu bulamadım ben oyuncuları donduruyorum çaldığı zamanOyuncuların 300x300 lük harita içinde bu diski duyabilmeleri gerekiyor.. Bu müziğin kaybolmasını engellemenin yolu yokmu?
Neden mümkün, olmasın cd'yi oynatıyorsak onuda oynatırız.mc nin kendi müziklerini skriptle calıstırmak mümkün değilmi? disklerden söz etmiyorum.. Oyunun kendi piyanovari müzikleri..
Normalde ben onu Eklenti olarak yazmıştım, istiyorsan Eklenti halinde atabilirim.. Yani skript değil...mc nin kendi müziklerini skriptle calıstırmak mümkün değilmi? disklerden söz etmiyorum.. Oyunun kendi piyanovari müzikleri..
every 20 seconds:
execute console command "/playsound @a record.13"
Bunun gibi bir şey olursa muzik, her 20 saniyede tekrarlar yani olmaz bende denedim ama çok üzüldüm olmayınca.PHP:every 20 seconds: execute console command "/playsound @a record.13"
valla iyi olur.. Fakat oyun müziklerin komutu girer girmez kesin olarak çalıştırıyormu?Normalde ben onu Eklenti olarak yazmıştım, istiyorsan Eklenti halinde atabilirim.. Yani skript değil...
Evet... Yanlız müzik adı, müzik cdsinin id'sine göre belirleniyor maalesef, o da sorun olmaz sanırım sana..teşekkürler..
Bu arada plan b ye geçtim.. Zaten müzik cdleri ufak bir alanda oynuyor.. Bu nedenle direk oyun müziğini oyuncu üstünden çaldırmaya çalışıyorum..[DOUBLEPOST=1430158073,1430156845][/DOUBLEPOST]
valla iyi olur.. Fakat oyun müziklerin komutu girer girmez kesin olarak çalıştırıyormu?