Müzik Paylaşım - Sohbet Odası

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar hepinize, bu tür konuların zamanı geçmiştir diye düşünüyordum ki bir deneyeyim dedim​
. Zamanında @BurnerTroll 'ün açmış olduğu buna benzer bir konu vardı, çok güzel sohbet edip müzik paylaşmıştık. Hey gidi eski güzel günler.. Bu konuyu o güzel günlere atfediyorum. Hem istediğiniz müzikleri paylaşın diğerlerimiz de müzik listesine yeni müzikler eklemiş olsun hem de konu altına istediğiniz konudan sohbet edin, ama konu dışı olmasına özen gösterin, yani skript soruları gibi sorunlardan ziyade günlük hayattaki durumlardan bahsedin, sohbet edelim. Malumunuz tatilin süresi de bitiyor, bitmeden keyfini çıkarma taraftarıyım, umarım benimle aynı taraftasınızdır. Neyse uzatmadan kendi müziğimi yolluyorum, konuyu sohbet aracı gibi düşünün, forum sohbet ne zaman gelecek onu da öğrenelim @AdexTR 'beyden. Saygılar.

Öylesine tag list; @ruddeTR @byElysion @Swuupie @Cullen @Bernard @HypnosEmo @swaliebravemc

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0

Eski günlerin geri dönmesi dileğiyle, aklıma nedense bir sohbet konusu gelmedi. Attığım şarkının tadını çıkartın. :ci:

Esigum

play.thehexanw.com
En iyi cevaplar
0
Adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu ?

Edit :
- Balta
- Çakmak
- Kayık

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olurdu ?

Edit :
- Balta
- Çakmak
- Kayık
Gürültü - Görüntü ve diğer türlü kirliliklerden kurtulmuş olduğum için, Müzik ve Kitap seçerdim ilk ikisine.
Uzun bir süre sessizlik içinde yaşadıktan sonra da üçüncü olarak seçtiğim sinyal gönderici ile yerimi tespit ettirir, helikopter ininceye kadar da keyfini çıkarmaya devam ederdim.